Hujber Feri: Már egy éve nem füvezek, jófiú lettem

2023.11.01. 12:34
Hujber Ferenc nemrég hazaköltözött egy szerep kedvéért, ami miatt életét is újra kellett gondolnia. A színész a Hot! magazinnak elmondta, már egy éve nem füvezik, napi egyszer eszik, és a fizikai felfrissülés mellett a szellemi épségre is nagyon odafigyel.

Hujber Ferencet nyáron sikerült hazacsábítania a Bánfalvy Ági – Horváth Csaba házaspárnak, ugyanis felkérték, hogy szerepeljen a Funny Money című vígjátékban. A szerep elvállalásához a színésznek hatalmas átalakuláson kellett átmennie – írja a Bors.

Hujber az elmúlt egy évben teljesen megújult fizikálisan és szellemileg is, aminek része volt, hogy letette a drogot.

Ez egy folyamat eredménye. Tudatosan készültem a visszatérésre, ezért fizikailag, szellemileg és lelkileg is dolgoztam magamonMár egy éve nem füvezek, jófiú lettem, vigyázok az egészségemre minden téren. Jól tudok aludni, jó a kedélyem is. A mozgó meditáció az egyik módszerem, naponta tizenöt-tizenhat kilométert gyalogolok. Emellett gyerekkorom óta ott van a böjt a megtisztuláshoz. Most is naponta csak egyszer eszem, és mintegy tizennyolc órát szánok a megtisztulásra

– idézi a lap a Hot! magazinnak mondottakat.

Hujber az elméjét is tréningezi, sokat olvas és szöveget tanul, emellett egyre többet jár színházba, és újra szinkronizál is.