A bennfentes elárulta, mi viselheti meg a leginkább Harry herceget

2023.11.04. 07:31
2020-ban Harry herceg és felesége, Meghan Markle úgy döntöttek, hogy elhagyják a királyi családot, és saját életet kezdenek Amerikában.

Sussex hercege és hercegnéje gyökerestül felforgatta életét, amikor három évvel ezelőtt közösen átköltöztek az Egyesült Államokba. Jelenleg a kaliforniai Montecitóban élnek két gyermekükkel – írja a Mirror.

Phil Dampier szakértő úgy véli, hogy Harry herceg mostanában a feleségére támaszkodik. A szakértő szerint hatalmas költséggel járt Harry számára a Kaliforniába költözés. A Fabulous magazinnak nyilatkozva azt mondta, hogy nemcsak a családját, a királyi státuszát és a katonai kapcsolatait veszítette el, hanem rengeteg barátját is.

Az a benyomásom, hogy nincs olyan baráti köre, akikkel lazíthatna Montecitóban (...), és biztos vagyok benne, hogy ez megviseli

– mondta a szakértő, aki úgy véli, hogy Harry hercegnek Meghantól függ a társasági élete.

Harry herceget ennek ellenére két héttel ezelőtt látták, amint mosolyogva integet a rajongóknak, miközben meglátogatott egy versenypályát a texasi Austinban. A sussexi herceg találkozott a Mercedes csapatával, és nagyon lazának tűnt az egyedül tett kirándulásakor.