Megsérült a Párharc forgatása alatt Détár Enikő és Rékasi Károly fia

2023.11.14. 19:03
Megsérült Rékasi Károly és Détár Enikő színművészek fia a TV2 Párharc nevű realityműsorában. Rékasi Zsigmond a reggeli készülődés közben úgy beütötte a kezét, hogy be is dagadt neki.

„Rohangálok itt a készülődéssel, forgolódok, és sikerült lendületből odaverni a kezemet a mosdókagylóhoz” – mondta Rékasi Zsigmond a Párharc harmadik évadának forgatása alatt. Aggódó barátnőjének hozzátette, nem is érzi, ahogy a lány hozzáér a sérült kezéhez.

Nagy bumszli kezem lett, mint a Popeye-nek, csak ebben nincs annyi erő

– tréfálkozott a helyzeten a műsor versenyzője. 

Rékasi Zsigmond később azt mondta, nem hiszi, hogy eltört a keze, de aggódik, hogy a játékokban nagyon hátráltatja majd a sérülése őt és csapattársait is. Párja, Gallai Melitta azonban gyorsan hozzátette, szerinte a legfontosabb, hogy szerelme meggyógyuljon.

A Párharc című műsor harmadik szériájában hét pár versenyez, hogy megküzdjenek egymással és a saját félelmeikkel még azelőtt, hogy kifutnának az időből. A műsort Stohl András vezeti, a főnyeremény pedig egy egzotikus utazás. 

A versenyben azonban két olyan pár is versenyez, akik a forgatás után szakítottak egymással, köztük Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta is.