Meghalt Robbie Williams rajongója, aki elesett az énekes koncertjén

2023.11.21. 06:58
Napokig küzdöttek az orvosok egy 70 éves nő életéért, aki súlyos sérülést szenvedett Robbie Williams koncertjén Sydney-ben. Az énekes rajongója kedden belehalt sérüléseibe.

Mint arról az Index is írt, egy ausztrál nő orra esett Robbie Williams sydney-i koncertjén csütörtökön, és súlyos fejsérülést szenvedett. Az énekes rajongóját az eset után kórházba szállították, az orvosok ezt követően mesterséges kómába helyezték.

A BBC információi szerint 

a nő kedden belehalt sérüléseibe.

A portál úgy tudja, Robbie Williams nem kommentálta a történteket.

A halálos baleset oka, hogy az énekes rajongója a lépcső helyett a székeken keresztül akart lejutni a lelátóról, azonban orra esve megütötte a fejét. 

A koncertszervezők közleményt adtak ki az incidens után. Mint írták, ez rendkívül szomorú eset, és együttéreznek a nő családtagjaival. 

Taylor Swift egyik rajongója is meghalt

Mint írtuk, szombaton Taylor Swift egy 23 éves rajongója, Ana Clara Benevides halt meg az énekesnő Rio de Janeiróban tartott koncertje előtt. A helyszínen veszélyes hőhullám söpört végig, nem hivatalos adatok szerint 1000 ájulás történt a koncert éjszakáján.

Benevides is elájult, mielőtt újraélesztették, majd kórházba szállították, ahol később szívmegállás következtében meghalt.

Taylor Swift a közösségi médiában egy érzelmes posztban emlékezett meg elhunyt rajongójáról.