Billie Eilish a coming outjáról: Nem volt nyilvánvaló?

GettyImages-1827561527
2023.12.04. 08:24
Az énekesnő, aki még mindig csak 21 éves, de már hét Grammy- és egy Oscar-díjat nyert, nemrég kendőzetlenül beszélt egy interjúban az életéről és arról, hogyan viselte el a bulvármédia figyelmét ennyire fiatalon. Ebben az interjúban az is kiderült, hogy vonzódik a nőkhöz, amit most meg is erősített a Variety Hitmakers rendezvényén.

Mint kiderült, nem állt szándékában nagy gesztussal „coming outolni”, és azt gondolta: mindenki számára nyilvánvaló, hogy vonzódik a nőkhöz. 

Nem volt nyilvánvaló? Nem tudtam, hogy az emberek nem tudják. Csak nem igazán hiszek benne. Én csak úgy vagyok vele, hogy »Miért nem tudunk egyszerűen csak létezni?«. Már régóta csinálom ezt, csak nem beszéltem róla. Hoppá

– mondta a Varietynek.

Eilish így folytatta: „De megláttam a cikket, és azt gondoltam: Ó, azt hiszem, ma coming outoltam. Oké, király. Izgalmas számomra, mert azt hiszem, az emberek nem tudták, de jó, hogy tudják.” 

Korábban, amikor Eilish a nőkkel kapcsolatos érzéseiről beszélt, a Variety munkatársának, Katcy Stephannak azt mondta: „Sosem éreztem úgy, hogy nagyon jól tudnék kapcsolódni a lányokhoz. Pedig annyira szeretem őket. Szeretem őket, mint embereket. Vonzódom hozzájuk, mint emberekhez. Tényleg vonzódom hozzájuk.”

A Hitmakers rendezvényen az énekesnő az év filmdalának járó díjat vehette át testvére, Finneas mellett a What Was I Made For című dalért, amely a Barbie című nyári kasszasikerben szerepel.

A Variety munkatársa, Tiana DeNicola megkérdezte, hogy a történet megjelenése után változott-e a szemlélete arról, hogyan vélekednek róla más nők. Eilish erre így válaszolt:

Még mindig félek tőlük, de szerintem szépek!

(Borítókép: Billie Eilish 2023. december 2-án. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images Hungary)