Jó eredményt ért el a BDPST Group három egysége egy szakmai versenyen
További FOMO cikkek
- Medveczky Ilona a Barcelona futballistájáról: Azt hittem, belehalok, akkora volt a férfiassága
- Nehéz időszakáról vallott Balogh Levente: A Blaha Lujza téren omlottam össze, szerencsére a mentők hamar kiértek
- Ő lett Katalin hercegné jobbkeze
- Megszólalt régi barátja Andrei Mangráról: Nem ugyanaz, lelki és mentális problémákkal küzd
- Budapest is szerepel a legszebb és legolcsóbb karácsonyi vásárok listáján
A Klasszis Csoporton belül működő Turizmus Online szakmai portál idén is megrendezte a Klasszis TopDesign 2023 versenyt, amely átfogóan vizsgálja a dizájn- és vendégélmény-koncepciókat a vendéglátó- és szállodaiparban.
A versenyre nevezhettek hazai éttermek, kávéházak, szállodák, valamint külső- és belsőépítészeti tervezők is. Az elbírálásnál a hazai és nemzetközi vezető szakemberekből álló 13 fős szakmai zsűri a kreativitást, újszerűséget, stratégiai gondolkodást, kivitelezés minőségét és a kitűzött célok mentén elért eredményességet értékelte a több mint 70 pályázónál.
A BDPST Group tőkebefektető társaság három egysége kilenc díjat vehetett át a Dorothea Hotelben tartott gálaesten.
A díjazott egységek a Verno House, a Flava Kitchen&More és az Andrássy Kúria & Spa voltak. A Verno House-t négy kategóriában díjazták,
- Az év Klasszis TopDesign vendégszobája, lakosztálya,
- Az évKlasszis TopDesign hotel lobbija,
- Az év Klasszis TopDesign szállodai weboldala, közösségi megjelenése, aktivitása és
- Az év Klasszis TopDesign szállodai arculata kategóriákban.
„A gálaest kerekasztal-beszélgetéséről megmaradt bennem az egyik résztvevő gondolata, miszerint számára az a legfontosabb, hogy egy szállodában otthon is érezze magát, meg nem is. Úgy gondolom, hogy nálunk pontosan ez a kettősség érvényesül, ezt nyújtjuk a vendégeknek: az élményt, hogy bár elhagyták otthonukat, mikor belépnek a lobbiba, ismét otthon érzik magukat” – mondta Nagyváradi Gábor, a Verno House értékesítési igazgatója az elismerésekről.
A Verno House étterme, a Flava Kitchen&More szintén négy kategóriában szerzett elismerést:
- Az év Klasszis TopDesign legjobb vendégélményt kínáló gasztrohelye,
- Az év Klasszis TopDesign étterme – zárt vendégtér,
- Az év Klasszis TopDesign éttermi weboldala, közösségi megjelenése, aktivitása és
- Az év Klasszis TopDesign éttermi arculata.
„Számomra a legkedvesebb díj a tegnap nyertek közül a legjobb vendégélményt kínáló gasztrohely, hiszen ehhez a díjhoz mindenre szükség van, amiről a vendéglátás szól: kiváló környezet, hangulat, étel-ital, szerviz. Szeretnénk a vendégeknek egy egész estés programot nyújtani, ami akkor sikerül jól, amikor az eredmény egy maradandó élmény. Így térnek vissza legközelebb is!” – emelte ki Mesterházy Péter, a Flava Kitchen & More étteremvezetője.
A zsűri a tarcali Andrássy Kúria &Spát is díjazta, amely Az év Klasszis TopDesign spa&wellness részlege kategóriában lett a legjobb.
Hatalmas utat tettünk meg, nagyon jó adottsággal rendelkezett a ház, ami egy ilyen
összehangolt, jó szinergiával működő társaságon belül most teljesedett ki
– mondta Kövesdi Barnabás, az Andrássy Kúria szállodaigazgatója.
A verseny gálaestjén, amely a nemrég megnyílt Dorothea Hotelben zajlott, összesen 27 elismerést adtak át csütörtökön Budapesten.
(Borítókép: Verno House lobbi. Fotó: BDPST Group)