Álarcos rablók törtek be Keanu Reeveshez

2023.12.08. 14:07
Rendőrségi források szerint símaszkos betörők törtek be Keanu Reeveshez, de elmenekültek a helyszínről, mielőtt a rendőrök kiértek volna.

A források úgy tudják, hogy a színész Los Angeles-i otthonába szerda este törtek be. A Los Angeles-i rendőrség egy névtelen hívásra reagált, amely egy lehetséges betörőről számolt be a színész birtokán este 7 óra körül. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és házkutatást tartottak, de nem találtak senkit – írja a TMZ

A hatóságok azonban hajnali 1 óra körül ismét ott voltak, amikor a riasztó megszólalt az ingatlanban. Ezúttal a rendőrök elmondása szerint több símaszkos férfit láttak a biztonsági kamera felvételein, akik betörték az ablakot, és azon keresztül behatoltak a házba.

A rendőrök elmondták, hogy az elkövetők egy lőfegyvert vittek el a házból, mielőtt elmenekültek. Azt nem tudni, hogy vittek-e el még valamit, de Keanu Reeves nem volt otthon abban az időben.

A nyomozók még vizsgálják az otthonról és a környékről készült videókat esetleges további nyomokért. 

A John Wick sztárjának otthona a múltban már volt hasonló próbálkozások középpontjában. 2014-ben két egymás utáni betörő is próbált már behatolni a színész otthonába.