Harry herceg elárulta, visszatérhet-e a királyi családba

2023.12.11. 05:55
Miközben egyre nagyobb botrányok övezik a házaspárt, valójában mindenki két kérdésre szeretne választ kapni. Egyrészt arra, hogy lehetséges-e, hogy a brit királyi família és Harryék békejobbot nyújtsanak egymásnak, és elsimítsák a nézeteltéréseket, másrészt arra, hogy Harry szeretne-e, hajlandó lenne-e visszatérni a családba.

A brit királyi család életét eddig is amolyan szappanoperaként követte nyomon a világ. Alighanem ezért van, hogy amikor Harry herceg és Meghan Markle kijelentette 2020 elején: köszönik szépen, nem kérnek többet az uralkodócsaládból és lemondanak kötelezettségeikről, szinte egy emberként követte mindenki a róluk szóló eseményeket, és követi a mai napig. 

A 60 Minutes című műsor vendégeként Anderson Cooper szegezte Harry hercegnek a kérdést, miszerint véleménye szerint dolgozhat-e újra a királyi család hivatalos tagjaként. Harry rövid, ám annál beszédesebb választ adott. 

„Nem” – jelentette ki velősen, és noha különösebben nem fejtette ki válaszát, annyit azonban hozzátett:

Nem látom, hogy ez megtörténhetne.

harry herceg egyébként az interjúban azt is elárulta: ő és felesége nyitott lenne a párbeszédre a családdal, készek lennének békülni, erre azonban a másik oldalról nem éreznek hajlandóságot.

„A labda az ő térfelükön pattog. Meghan és én is folyamatosan azt mondjuk, hogy nyíltan bocsánatot kérünk bármiért, amit rosszul csináltunk, de akárhányszor rákérdezünk, senki nem mond nekünk konkrétumokat, vagy bármit. Építő jellegű beszélgetést kell folytatnunk, olyat, ami csak négyszemközt történhet meg, úgy, hogy nem szivárog ki” – fogalmazott Harry herceg.