Sebestyén Balázs: Utoljára ebben a formában, hárman most álltunk színpadon

2023.12.14. 21:28
A Balázsék című műsor januártól más formációban folytatja. Addig Vadon János is tagja marad a csapatnak, de a roadshow kecskeméti állomása volt Vadon számára az utolsó.

A Rádió 1-en futó Balázsék című műsorban hétfő reggel jelentették be a műsorvezetők a hírt, hogy Vadon János januártól távozik a csapattól, így Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc már nélküle lesz hallható.

Most pedig Sebestyén Balázs az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót hármukról, ahogyan a Rádió 1 roadshow kecskeméti állomásán együtt állnak a színpadon. Az is kiderült, hogy ez az utolsó ilyen kép együtt.

Minden percét imádtuk, köszi, Kecskemét! Utoljára ebben a formában, hárman most álltunk színpadon. Köszi, hogy ennyien eljöttetek, köszi, hogy így szerettek minket, köszi, hogy ennyien eljöttetek elbúcsúzni Janitól, és köszi, hogy ennyire fontos nektek ez a műsor. Nehéz szívvel, de nagyon jókedvűen csináltuk végig. Nem akarok még búcsúzkodni, hiszen van még pár adás együtt, haver, de minden percét élveztem és élvezem a veled, veletek töltött időnek a színpadon. Köszi mindent srácok

– fogalmazott bejegyzésében Sebestyén Balázs.

Vadon János egyébként távozásával kapcsolatban azt mondta, új kihívások vonzzák, és szeretné megvalósítani az álmait.