Bródy János igazán különös módon reagált meghurcolt fia ügyére

2023.12.28. 17:01
Decemberben robbant a bomba, miszerint egy népszerű hazai zenész fiát elítélték Amerikában, és 2 év börtönbüntetést kapott, emellett nagy összegű kártérítés megfizetésére ítélték. Nem sokkal később az is kiderült, hogy kiről van szó pontosan: Bródy János egyik fiáról, Bródy Dánielről.

Bródy Dánielről az Index is megírta korábban, hogy azzal vádolják: feltörte az informatikai rendszerét annak a cégnek, ahonnan elbocsátották, szándékos rongálást hajtott végre és pornográf videót nézett az irodai gépén. Eleinte nem lehetett pontosan tudni, ki az illető zenész fia, de az eset azóta teljes nyilvánosságot kapott itthon is. 

Bródy János eddig nem nyilatkozott a kínos üggyel kapcsolatosan, de most önként megtörte a csendet. 

A HVG szerkesztőségének reagált a botrányra, igen egyedi stílusban. A 77 éves zenész ugyanis nem egy velős monológba kezdve fejtette ki véleményét az ügyről, csupán az egyik saját dalára mutatkozó hivatkozást küldte el az üzenetében, melynek tárgya így hangzott: 

Bródy János válaszolt a fiával kapcsolatos kérdésekre.

A választott saját dala a „Három csillag” című szám, melynek értelmezése sokféleképpen lehetséges. Bródy Jánosnak első házasságából 3 gyermeke született, második házasságából egy fia.