Megszületett Halle Bailey első gyermeke, Halo

2024.01.07. 10:33
23 évesen lett anya Halle Bailey, aki Arielt keltette életre az élő szereplős A kis hableány filmben. Élettársával, a 26 éves Darryl Dwayne Granberry Jr.-ral, azaz DDG-vel közös gyermekük született meg, egy kisfiú, akit Halónak neveztek el.

Halle Bailey, A kishableány Arieljének magánélete mindig is rejtély volt rajongói számára, így az is sokként érte őket, hogy a színésznő babát várt, sőt sokáig arról sem tudtak, hogy párkapcsolatban él – írja a People.

A színésznő és párja, DDG kicsivel több mint egy éve randevúztak, amikor 2022 márciusában nyilvánosságra hozták kapcsolatukat. Az énekes-színésznő elmondása szerint „ez az első komoly kapcsolata, ami valódi szerelmen és mély érzelmeken alapszik”.

Szerelmüknek meg is lett a gyümölcse, ugyanis 2023 év végén megszületett kisfiuk, s ennek hírét vasárnap osztotta meg a művész. 

Bár még csak néhány nap telt el az új évből, a legnagyobb dolog, amit 2023 tehetett értem, az az volt, hogy elhozta nekem a fiamat... Üdvözlünk a világban, Halo. A világ kétségbeesetten várja, hogy megismerjen

– írta Instagram-posztja alá.