Tűzbaleset érte Valkusz Milánt a koncerten, megszólalt az énekes

2024.01.21. 16:50
Nincs túl nagy szerencséje a ValMar zenekarnak mostanság, ugyanis a formáció mindkét tagját érte már komolyabb színpadi baleset. Tavaly Marics Peti lábával történt baj, most pedig Valkusz Milán járt pórul.

Az Index is írt róla korábban, hogy Marics Peti lába majdnem eltört a színpadon egy ugrás következtében még 2023 júniusában, amikor a ValMar nevű formáció a Budapest Parkban adott koncertet. A zenész az eset miatt kis időre tolószékbe is került. 

Január 20-án, szombaton a Papp László Budapest Sportarénában adott koncertet a duó, ahol ezúttal az együttes másik tagja, Valkusz Milán lett egy kisebb tűzbaleset áldozata, őt szintén a színpadon érte a kellemetlenség.

A Tények riportja szerint Valkusz Milán a pirotechnika miatt került veszélyes helyzetbe, amikor is az egyik lángszóró lángja pont úgy csapott fel, hogy az énekes belehajolt a tűzbe, és megégette a haját. 

Az esetről TikTok-videó is készült, de szerencsére komolyabb baj nem történt, noha Valkusz Milán a történtek után még fájlalta egy ideig az arcát.

@orszagdani 🤯🥊#valmar #milo #tűz #fire #koncert ♬ eredeti hang - Dani🤜🫠

Több rajongó is arról számolt be az eset után, hogy érezték a füstszagot és az énekes égett hajának illatát.

Később Valkusz Milán is reagált a közösségi oldalán a koncerten történtekre. Mint írta, „tüzes egy este volt, mit ne mondjak...”.

Mínusz egy fél szemöldök, haj és szempilla... majd visszanő

– írta.