Új, nőknek szóló csatornát indít a TV2

2024.02.09. 15:15
Március 8-án, nőnapon indul a TV2 Klub, a TV2 Csoport nőknek szóló kábelcsatornája. A szolgáltató kora reggeltől késő estig jól ismert sorozatokkal, doku-realitykkel és tematikus magazinműsorokkal várja a nőket a képernyő elé.

A TV2 a FEM3 programhelyén indítja el nőknek szóló csatornáját, a TV2 Klubot. A szolgáltató a nézői igények változásához igazodva pozicionálja újra női tematikájú kábelcsatornáját.

Mivel a magyar tévénézők többsége nő, a TV2 Média Csoport különleges meglepetéssel készül a számukra: újrapozicionáltuk a FEM3 csatornát, ami március 8-án, a nemzetközi nőnapon TV2 Klub néven indul, megújult tartalommal. A TV2 Klub filmek, sorozatok és szórakoztató műsorok változatos kínálatával készül, köztük új, saját gyártású produkciókkal minden korosztálynak, minden nagymamának, minden édesanyának és minden nőnek, akiket nagyra tartunk

– nyilatkozta a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stantchev.

A vezérigazgató közölte, az egyik tartalmi újdonság, hogy közkedvelt, bűntényeket feldolgozó krimi-realityk is szerepelnek majd a műsorkínálatban. Hozzátette, emellett sütés-főzés, kertészkedés, állattartás, teljes átalakítás, lakberendezés és testi-lelki egészség témájú műsorokat is láthatnak a nézők.

A TV2 hangsúlyozta, új csatornáján országos tévépremierként érkezik a Négy esküvő amerikai verziója, valamint a Túléltem... című klasszikus krimi-reality. Könnyedebb témát dolgoz majd fel A szerencsés kutya című műsor, amely kidobott, éheztetett, elkóborolt kutyák megmeneküléséről szól.

A csatorna továbbá bemutatja Nagy-Britannia legdrágább otthonai és a Kastélyból álomotthon című házvásárlós-felújítós műsorait, és rendszeresen láthatóak lesznek a brit királyi család életét bemutató sorozatok is. A TV2 Klubon ezentúl újra láthatóak lesz a Jóban Rosszban és a Mintaapák epizódjai is. 

További újdonság, hogy hétköznap délelőttönként a TV2 Klub 9:55-től megismétli a TV2 reggeli magazinműsorát, a Mokkacino-t.

A közlemény szerint a TV2 Klub nyitóhétvégéjén a  Bazi nagy görög lagzi  című filmből is ismert görög-kanadai színésznő, Nia Vardalos legismertebb filmjeit láthatják a nézők.