Kimondták Kevin Costner és Christine Baumgartner válását

2024.02.15. 20:35
Kevin Costner és Christine Baumgartner hivatalosan is elvált, a színész és exneje aláírtak egy egyezségi megállapodást, amelyet benyújtottak a bíróságra.

Pont került Kevin Costner és Christine Baumgartner zűrös válásának végére, a felek mostanra kénytelenek voltak megegyezni egymással – tudta meg a TMZ.

A portál szerint az ügy azért zárulhatott le, mivel több mint hat hónap telt el azóta, hogy Christine Baumgartner beadta a válókeresetet, és a kaliforniai szabályok értelmében ez a maximális idő, ami alatt egy válásnak le kell zajlania.

Mint írtuk, Kevin Costner felesége, Christine Baumgartner még május elején adta be a válókeresetet, hogy véget vessen a színésszel kötött, 18 éven át tartó házasságának. Akkor 30 nap állt rendelkezésére, hogy kiköltözzön abból a házból, ahol exférjével egykor közösen laktak, ám mindez nem ment egyszerűen, mivel Baumgartner az otthonukban maradt, hogy rávegye volt párját különféle pénzügyi követelések teljesítésére. Később Baumgartner még több száz milliót követelt Costnertől.

A TMZ kiemelte, a nagy nehezen megszületett egyezség nem minden részlete nyilvános, de annyit lehet tudni, hogy mindkét fél közös felügyeleti jogot kért három gyerekükre, és a volt feleség havi 63 ezer dollár (22 millió forint) gyerektartást kapott. Baumgartner eredetileg 248 ezer dollárt (89 millió forintot) kért, de a bíróság ezt elutasította, mondván, a nő elvárásai irreálisak.

Úgy tűnik, Costner és Baumgartner már nyitottak új kapcsolatra, ugyanis a színészt Jewel énekesnővel kapták lencsevégre, míg volt neje egy közös barátjukkal, Josh Connorral találkozgat.