Elképesztő terápiás módszernek vetette alá magát Szabó Győző

2024.02.26. 06:52
Szabó Győző színművész különleges kezelésnek vetette alá magát pihenőideje töltése során. A népi gyógyászatban igen ismert és napjainkban is egyre többek által igénybe vett piócás kezelésen vett részt, amelyről közösségi oldalán is tanúbizonyságot tett.

Szabó Győző, a mai napig töretlen népszerűségnek örvendő színész – évenkénti szokásához híven – elvonuláson vett részt, amelyen ezúttal egy ősi gyógymódot, a piócás terápiát is kipróbálta – szúrta ki a Blikk. Erről Instagram-posztjában is említést tesz a művész:

El vagyok tűnve. Kicsit. Ez azért van, mert részt vettem egy elvonuláson. Minden évben megyek. Nagy szükségem van a folyamatos pörgés mellett ilyenkor a teljes elcsendesedésre és töltődésre. Ezek a képek is az elmúlt héten készültek, legújabb kis barátaimmal

– írja a Valami Amerika 53 éves sztárja.

Az Egészségkalauz szerint az orvosipióca-kezelés a vér tisztításával kifejezetten jótékonyan hat, ami a test teljes egészén érezhető. Tisztítja a májat és a vesét, segít a kiválasztó szervrendszer működésében, hozzájárul a sejtek megújuló képességéhez, ráadásul akár a káros sejtek felszámolásában is hatékonyan bír.

Mivel vérünk tisztasága és annak hatása a szerveinkre a minket ért hatásoktól függenek, ezért nem mindegy, hogy életmódot váltunk-e vagy sem. Amennyiben valóban mérsékeljük a minket ért káros hatásokat, és igyekszünk egészségesen és rendszeresen étkezni, mozogni, egészen hosszú ideig élvezhetjük a terápia minden előnyét.