Rákóczi Feri elárulta, hogy miként távozott Vadon Jani a Balázsékból

2024.03.04. 17:08 Módosítva: 2024.03.04. 17:09
Rákóczi Feri a Mutasd Magad című műsorban beszélt arról, Vadon Jani hogyan jelentette be nekik, hogy kilép a Balázsék című népszerű rádióműsorból. A rádiós azt is elárulta, hogy Vadon miért döntött a távozás mellett.

Ahogy az Index is beszámolt róla, 2023. december 11-én derült ki, hogy Vadon János abbahagyja a rádiózást, és távozik a Rádió 1-en futó Balázsék című műsorból. A hivatalos közlemény szerint az egykori műsorvezető azért búcsúzott 15 év után, mivel új kihívások elé szeretett volna nézni. Kollégái, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri ezt követően a hallgatókra bízták, hogy ki legyen Vadon János utódja.

„Egyik adás után azt mondta [Vadon János], hogy »srácok, üljetek le, húzzatok ide még két széket: az a helyzet, hogy elfáradtam, és más terveim vannak, úgyhogy a részemről köszönöm szépen, ennyi«” – mondta el Rákóczi Feri arról, hogy hogyan értesültek Vadon távozásáról.

Rákóczi Feri azt is elárulta: sokat győzködték Vadont, hogy maradjon, de az egykori rádiós hajthatatlan volt – szúrta ki a Story.

Próbáltuk győzködni, de ő egy karakán, tökös gyerek. Furi dolog ez az egész, mert tökre értem az érveit – én is 53 éves vagyok –, hogy ő már nem akar korán kelni, ő azzal akar foglalkozni, amit igazán szeret, még akkor is, ha ez a mi reggeli rádiós ténykedésünk egy olyan medence, amelyben lubickolunk mindannyian

– avatta be a nézőket Rákóczi Feri. Hozzátette, Vadon Janinak sem vele, sem Sebestyén Balázzsal nem volt konfliktusa, nem ez vezetett a távozásához.

„Hármunk között nem volt olyan konfliktus, ami miatt ő becsukhatta volna az ajtót maga mögött. Más világot álmodott meg magának, és ezt meg is valósította. Biztos voltak problémái, mint ahogy minden munkahelyen vannak” – tette hozzá Rákóczi, aki szerint hármuk kapcsolata inkább jó munkatársi viszony volt, mint baráti.