Cserben hagyták Adele-t a rajongók

2024.03.19. 13:40
A kezdeti lelkesedés után mélyrepülésbe kezdett Adele egyetlen helyszínből, de sok koncertből álló európai turnéjának jegyeladása, ugyanis a popcsillag eltűnése után a rajongók sem szívesen nyitják ki a pénztárcájukat a drága jegyek miatt.

Adele körülbelül egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy idén nyáron több koncertet ad Münchenben. Kezdetben a rajongók szétszedték egymást a lehetőségért, azonban a lelkesedés hamar alábbhagyott, mivel a jegyek azóta sem keltek el – olvasható az NTV cikkében.

A szupersztár a bejelentés szerint tíz koncertet ad Münchenben augusztusban, ami egyben az egyetlen fellépése lesz ebben az évben Európában. A számítások szerint a jegyeknek pillanatok alatt el kellett volna fogyniuk, azonban kellemetlen helyzet alakult ki, ugyanis még mindig több ezer jegy kapható – több mint egy hónappal az elővételes értékesítés megkezdése után. Az énekesnő csökkenő népszerűségének okáról azóta egyre több pletyka kering.

Egyes értesülések szerint sok rajongó attól tart, hogy a müncheni koncertek elmaradhatnak, mivel Adele-nek nemrég egészségi okok miatt kellett lemondania a Las Vegas-i koncerteket.

Beteg voltam az utolsó etap végén és az egész szünet alatt. Nem igazán volt lehetőségem teljesen felépülni, mielőtt újra elkezdődtek volna a fellépések, most pedig újra beteg vagyok, és sajnos mindez megviselte a hangomat

– magyarázta az Instagramon közzétett nyilatkozatában az énekesnő, aki orvosa javaslatára vonult vissza erre az időszakra.

A rajongók lelkesedésének csökkenése más okokra is visszavezethető, hiszen a müncheni elővételes jegyeladás már azelőtt is lassú volt, hogy Adele elhalasztotta volna márciusi koncertjeit. Egyes hangok szerint ez a drága jegyárak miatt van. Az olcsó kategóriás helyek ugyanis már régen elfogytak. A drága, akár 700 euróba (277 ezer forintba) kerülő jegyekre viszont nem csapnak le a rajongók.