Nicki Minajt és férjét 500 ezer dollár megfizetésére kötelezték

2024.03.24. 11:56
A bíró azután hozta meg a mulasztási ítéletet, hogy a „Barbie World" rappere és férje, Kenneth Petty nem válaszolt a perre, mely szerint Petty eltörte a biztonsági őr, Thomas Weidenmuller állkapcsát.

A biztonsági alkalmazott, Thomas Weidenmuller két évvel ezelőtt beperelte a „Barbie World” rapperét és annak férjét, azt állítva, hogy Petty hátulról rajtaütött, és bosszúból arcon ütötte, amiért Weidenmuller közbelépett, hogy megvédjen egy női biztonsági őrt egy vitában Minajzsal egy 2019-es frankfurti koncerten.

Weidenmuller szerint Minaj láthatóan frusztrált lett, és a női őrt hibáztatta, amiért megengedte egy rajongónak, hogy áttörje a kordont és felmásszon vele a színpadra. Nicki Minaj állítólag elkezdett felvételt készíteni a női biztonsági őrről, miközben szidta őt.

Weidenmuller azt mondja, közbelépett, és közölte Minajzsal, nem fair, hogy az őr munkájának hírnevét „tönkreteszik" a közösségi médiában. Válaszul Minaj állítólag egy cipőt dobott Weidenmuller felé, de elvétette.

Weidenmuller azt állítja, Petty később azzal vádolta meg, hogy nem tisztelte Minajt, és erőteljesen arcon ütötte.

Most öt lemez van az állkapcsomban, és még nem épült fel teljesen. Az orvosoknak a helyreállítási folyamat részeként még implantátumokat kell beültetniük az állkapcsomba. Időközben az orvosok egy elhunyt személytől származó donorcsontokat helyeztek be a számba, hogy megőrizzék a helyet a jövőbeli implantátumok számára

– írta az őr eskü alatt tett nyilatkozatában.

Weidenmuller korábban mintegy 21 ezer dollárt kért az orvosi számlák fedezésére, valamint 700 ezer dollárt a folyamatos sérülése, érzelmi fájdalma és szenvedése miatt. A bírónő 503 318 dollárra csökkentette ezt, amikor pénteken megítélte a pénzt egy mulasztási ítélet keretében, mivel Minaj és Petty nem válaszoltak a perre – írta meg a RollingStone.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport