2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Megszólalt Lang Györgyi lánya, így viseli az édesanyja elvesztését

2024.05.23. 09:34
Palugyai Sári, Lang Györgyi lánya interjút adott a Story magazinnak, melyben mesélt gyermekkoráról, és azt is elmondta, hogy milyen kapcsolatuk volt az énekesnővel.

„Szivárványcsaládban nőttem fel. Apukámat is ismerem, ő is részt vett és vesz a nevelésemben, de én Anyával és Györgyivel alkottam egy szűk családot” – mondta Palugyai Sári, Lang Györgyi lánya a Storynak adott interjújában.

Azt szokta mondani, hogy neki egy apukája és két anyukája van, illetve sajnos már csak volt.

 Györgyi meghalt, amit egy év után sem tudok feldolgozni

– mondta a lány. Elmesélte, hogy Lang Györgyi és akkori párja nagyon szerettek volna gyereket, de két nő esetében ez nem volt egyszerű, ám végül sikerült találniuk egy apukát, és elkezdődött az ő a „szivárvány- és patchworkcsaládjuk története”.

Sári beszélt a gyerekkoráról is, melyről Lang Györgyitől is sokat hallott.

Állítólag végtelenül kedves, kíváncsi kislány voltam, de olykor hisztis, amit nehezen viselt. Olyankor csak annyit mondott: >>Sári, hagyd már abba!<< Imádott engem, én őt, volt, hogy engedékeny volt, de volt, hogy szigorú

– jegyezte meg. Hozzátette, hogy az énekesnő sokat foglalkozott vele, amikor iskolás lett, együtt tanultak, főleg irodalmat, és a házi feladata megírásánál mindig ott ült az asztal másik oldalán.