2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország

Megvan a Hell Boxing Kings két műsorvezetője

Untitled-1
2024.06.05. 09:58
Bejelentették a Hell Boxing Kings két műsorvezetőjét: az egyedülálló sporteseményt Gelencsér Tímea modell és a Sztárbox korábbi nehézsúlyú versenyzője, Árpa Atilla vezeti majd.

Mint arról beszámoltunk, a sztárboxos bajnokok is kesztyűt húznak a Hell Boxing Kings nemzetközi versenyén. Az egymillió dollár összdíjazású ökölvívóverseny 2024-ben 10 ország legjobb bokszolóit keresi négy súlycsoportban és celeb kategóriában.

A győztesek 100 ezer dollárt kapnak, a selejtezőkre júniusban kerül sor a DVTK Arénában. A negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti ősszel.

Az RTL most beszámolt arról, hogy Gelencsér Tímea és Árpa Attila lesznek az esemény műsorvezetői. A modell megjegyezte, hogy alaposan felkészül a műsorvezetői feladatára, ugyanis ismét végignézte a Sztárboxot, valamint a nemzetközi meccseket is figyelemmel kíséri.

Az én műsorvezetői karrieremben egy hatalmas ugrás lesz, hiszen élő műsor, műsorvezetőtárssal, képernyőn, úgyhogy izgatott vagyok miatta

– mondta Gelencsér Tímea. Hozzátette, kihívás lesz majd, hogy magyar és angol nyelvű interjúkat is kell készíteniük a két nyelv közötti ugrálás miatt.

Árpa Attila is megjegyezte, hogy szükség lesz a nyelvtudására, hiszen 10 országból érkeznek majd a versenyzők.

Felkonferálás, kommentálás, esetleges interjúk mérkőzés után, győztessel, vesztessel, mentőssel, bíróval, akivel kell

– sorolta feladatait.

A rendezvény fővédnöke és egyben a döntő sztárvendége Roy Jones Jr., minden idők egyik legsikeresebb ökölvívója. Magyarországot celeb kategóriában Brasch Bence, a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi, a Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence képviseli majd. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal segíti.

Molnár Áronnal nem tudtak megállapodni a szervezők. A színész kifejtette, hogy a versenyre való felkészülése olyan sok költséggel járt volna, amit a Hell által felajánlott összeg nem fedezett volna, valamint annak sem örült, hogy a Hell igazgatótanácsának a tagja Hajdú Péter.

Rácz Jenő séf pedig azért nem tudja vállalni a versenyt, mert a műsoron kívüli elfoglaltságai miatt nem férne bele az idejébe a felkészülés. Az étterme vezetése mellett ugyanis lassan megnyílik saját beach clubja, illetve a műsor következő évadának versenyzőit is segíti. Mint kiemelte, ezzel együtt úgy gondolja, Istenes Bencének most nagyobb szüksége van a megerősítésre.

(Borítókép: Árpa Attila és Gelencsér Tímea. Fotó: Kaszás Tamás / Index)