Kivágtak egy szexjelenetet a Sárkányok házából

2024.06.19. 21:00
Olivia Cooke beszélt arról egy interjúban, hogy „állatias” volt a dolog. Fabien Frankellel játszotta.

Állatias szexjelenetet vágtak ki a Sárkányok háza sorozatból – mesélte az Alicent Hightowert alakító Olivia Cooke az Elle magazinnak a Deadline szerint. 

Az HBO fantasysorozatának sztárja húsbavágónak, piszkosnak és szórakoztatónak nevezte a kivágott jelenetet.

A felvételen az látható, ahogy a Ser Criston Cole-t alakító Fabien Frankel éppen örömöt okoz Alicentnek. Cooke szerint, bár ez most kimaradt, de egyre több intim részletet láthatnak majd a nézők az újabb epizódokban. 

Ugyanebben az interjúban a társszereplő Emma D’Arcy is megszólalt. Ő annyit mondott, hogy Cooke-kal nagyon jó a kapcsolata, még ha rövid idő telt is megismerkedésük óta.

Olivia Cooke egyébként nem volt mindig ilyen elégedett filmbéli karakterével. A The Timesnak például arról beszélt, hogy érthetetlen számára, miért játszik harmincévesen egy nagymamát.

Nagyon komplikált érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ha sárkányokat képesek teremteni, akkor engem is megfiatalíthattak volna, aztán meg megöregíthettek volna. Vagy esetleg negyvenes éveikben járó színészeket kellett volna választaniuk? Most már mindegy, és én hálás is vagyok a szerepért. Valóban van egyfajta idegenkedés attól, hogy idősödő nőket mutassunk a képernyőn

– tette hozzá a színésznő. 

Olivia Cooke azt is megjegyezte: az is furcsa, hogy karaktere, Alicent Hightower a történet elején fiatalon lesz anya, majd nagymama, de a sorozatbeli gyerekeit alakító színészek szinte egyidősek vele. Phia Saban Phia Saban 25, Ewan Mitchell 27, Tom Glynn-Carney pedig 29 éves. Ezt eléggé irreálisnak és komikusnak tartja.