Tóth Gabi: Ha nem jön a Máté, akkor is véget vetek a házasságomnak

2024.06.23. 19:03 Módosítva: 2024.06.23. 19:04
Két év után újra Palikéknál járt Tóth Gabi, aki ezúttal párját, Papp Máté Bencét is magával vitte. Az énekesnő betekintést engedett kapcsolatukba, majd a válásáról is beszélt. Elmondta, hogy az elmúlt időszakban rázúduló gyűlöletcunami miatt ő is hibás, mert sokszor olyan képet akart magára húzni, amely valójában nem ő volt.

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence voltak a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorának legújabb vendégei, akik elmesélték, hogy hogyan élnek, hogyan telnek a mindennapjaik.

Miután kiderült, hogy párja hogyan tanítja táncolni az énekesnőt, Gabi a kapcsolatukba is betekintést engedett.

„Tüzesek vagyunk! Azért Máté nagyon erős személyiség, és sokszor van az, hogy én csöndben vagyok, és arrébb megyek. Ha nagyon bepörgök, akkor rám teremt, hogy most már álljak le. Amikor nem tudom kontrollálni az indulataimat, és nagyon teátrálisan előadom magamat, akkor rám szól” – mondta Gabi, aki a Krausz Gáborral való válásáról is beszélt. 

„Nyilván voltak súrlódásaink, mert tulajdonképpen kész tényként kezelték a mi kapcsolatunkat, hogy mi még egy nagyon ismerkedő fázisban voltunk Mátéval, mikor ez az egész kirobbant” – kezdte mesélni.

Nagyon fontos, hogy nem azért vetettem véget a házasságomnak, mert Máté jött az életembe, ha nem jön, akkor is véget vetek a házasságomnak. Rá kellett jönnöm, hogy más az érdeklődési körünk, más világban vagyunk, és ez évről évre, hónapról hónapra egyre jobban kijött. Mátéval viszont olyan mély, művészlelkületű beszélgetésekben voltunk, hogy azt éreztem, nem vagyok egyedül a világban. Nagyon sokszor érzem magányosnak magam

– mondta válásáról kendőzetlenül.

Palik kérdésére, miszerint csinálna-e valamit másképp, ha visszapörgethetné az idő kerekét, az énekesnő elárulta, hogy már akkor kiálltak volna, és megszólaltak volna az igazságról.

„Nagyon sokan arra ösztönöztek minket, hogy menjünk el a háttérbe, húzódjunk meg, és majd hagyjuk, hogy ez a botrány lecsendesedjen. Mindenki ezt tanácsolta, nem volt olyan ember, aki azt mondta volna, hogy álljatok ki, és mondjátok el, mi történt veletek” – emlékezett vissza Tóth Gabi.

Az énekesnő szerint ő is hibázott, mert sokszor olyan képet akart magára húzni, amiről azt gondolta, hogy azáltal többen megszeretik. Állandó megfelelési kényszere volt, miközben az volt a fő célja, hogy mindenki szeresse, de egy idő után letette ezt. Palik László visszakérdezett, hogy valóban letette-e.

Nehéz lenne azt mondani, hogy nem, mert most nagyon sokan nem szeretnek. Én azt szeretném, ha olyan dolgokért nem szeretnének, ami tényleges. Az, hogy irritáló az energiám, vagy tetovált vagyok, vagy hangos vagyok, azért lehet engem nem szeretni, vagy nem tetszik az énekhangom, ezekért lehet engem nem szeretni. Megosztó voltam mindig is, én ezt vállaltam. Azokért lehet engem nem szeretni, de egy olyan bélyegért, ami nem történt meg... Nehéz azt mondani, hogy most nem szeretném, ha szeretnének, mert nagyon szeretném, ha szeretnének

– fogalmazott az énekesnő.