2024. július 5. 18:00 ÉLŐ
Spanyolország 1
Németország 0
StuttgartArena Negyeddöntő
2024. július 5. 21:00
Franciaország
Portugália

Kórházba került Kovácsovics Fruzsina, ezért kellett lemondania a koncertjét

2024.07.03. 09:15
Hirtelen rosszullét miatt kórházba kellett szállítani az énekesnőt, akinek fül-orr-gégészeti problémája miatt le kellett mondania nyíregyházi gyermekkoncertjét is. A művésznő már otthonában lábadozik.

A múlt hét végén az énekesnő hirtelen rosszul lett, ezért le kellett mondania a június 30-i, nyíregyházi koncertjét. A GyerekSóstó rendezvénysorozat sztárvendégeként lépett volna fel, de végül hiába várták a rajongói, a művész a fül-orr-gégészeten kötött ki, amelyet a szervezők Facebook-posztban is jeleztek.

Kovácsovics Fruzsinát a Blikknek sikerült elérnie. Az énekesnő elmondta, hogy

valóban kórházi kezelésre szorult, mert hirtelen elkezdett fájni és zúgni a füle.

A kórházban azt mondták neki, hogy valószínűleg egy vírus ment rá a hallószervére. Azóta már kiengedték az orvosok az egészségügyi intézményből és otthonában lábadozik. „A fülem még fáj, nyom, a nagy zajok eléggé zavarják, de remélem, hogy a hét végi koncerten már ott tudok lenni. Rajta vagyok azon, hogy mihamarabb rendbe jöjjön, mert pár nap múlva újra színpadra szeretnék állni” – részletezte Kovácsovics Fruzsina.

Az énekesnő egyébként pár hete arról beszélt egy műsorban, hogy bár a mentális egészségén sokat segít pszichológusa, de a kiégés jelei mutatkoztak nála az utóbbi időben.