Fehér ruhában, zokogva kísérték utolsó útjára szerettei Lakatos Ticiánt

2024.08.07. 21:14
Több százan kísérték utolsó útjára Lakatos Ticiánt, a Love Island 2019-es győztesét. A 24 éves férfi veleszületett szívbetegséggel küzdött, és bár egészséges életmódot folytatott, tragikus hirtelenséggel hunyt el. A fiatal edzőt roma hagyományoknak megfelelően temették el.

Mint ahogy azt korábban az Index megírta, tragikus hirtelenséggel, első és hátsó fali infarktus következtében, 24 éves korában meghalt Lakatos Ticián, a Love Island 2019-es győztese. 

Lakatos Ticiánt augusztus 7-én, fehér ruhában, roma hagyományok szerint kísérték utolsó útjára szerettei. A keresztény, tradicionális roma szokásokkal ötvözött szertartáson körülbelül 300-400 fő gyűlt össze.

A temetésen roma siratóénekkel vezette egy férfi a gyászmenetet. A lap információi szerint a pap beszédében azzal vigasztalta a gyászolókat, hogy Ticiánnak örök élete van, mert befogadta Jézust – írja a Blikk.

Amikor a gyászmenet megérkezett a sírhelyhez, az atya pár perc csendet kért a gyászolóktól, hogy imádkozhassanak az elhunyt lelkéért.

Ticián legfőbb kérése az volt, hogy az emberek fogadják el Jézus Krisztust, mert ő is szerette. Most már jó helyen van, nem örökre tűnik el, Jézus visszajön és feltámasztja, kezdjünk el hinni benne!

– idézte a bulvárlap a pap szavait.

Miután Ticián fehér koporsójára föld került, többen zokogni, kétségbeesetten kiabálni kezdtek, Ticián édesanyja teljesen összeomlott, az egyik fiatal férfi pedig majdnem elájult. A gyászolók a szertartás után még sokáig állták körül a frissen hantolt sírt.

Bár a fiatal, edzőként dolgozó férfi halálhíre után sok rosszindulatú pletyka terjengett, hamar kiderült, hogy Ticián nem használt tiltott szereket, egészséges életmódot folytatott, azonban veleszületett betegsége így is legyőzte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport