Jenna Ortega elárulta, randizik-e Johnny Depp-pel

2024.08.27. 19:09
Jenna Ortega amerikai színésznő hétfőn a BuzzFeednek adott interjújában cáfolta azt a pletykát, miszerint randizott, vagy komoly kapcsolata lett volna a 61 éves Johnny Depp-pel.

A 21 éves Jenna Ortegát, a Wednesday főszereplőjét a napokban arról kérdezték, hogy melyek voltak a legőrültebb pletykák, amiket valaha hallott magáról – írja a New York Post. „Valószínűleg az, hogy komoly kapcsolatom volt Johnny Depp-pel” – válaszolta a színésznő. Hozzátette, hogy mindez szerinte őrültség, hiszen soha nem is utalt ilyesmire.

Jenna Ortega így folytatta: „Egy forgatáson voltam Richard E. Granttel, mikor odajött hozzám, és azt mondta: »Ó, szóval te és Johnny…« Én pedig csak nevettem, mert nem is ismerem őt”.

A fiatal színésznőt a DeuxMoi hozta kapcsolatba A Karib-tenger kalózai sztárjával 2023 augusztusában. A blog azt állította, hogy Jenna Ortegát és Johnny Deppet együtt látták, és együtt is dolgoznak egy filmen.

Jenna Ortega akkoriban az Instagramon utasította el a pletykákat, azt írva:

Ez annyira nevetséges, hogy még nevetni sem tudok. Soha életemben nem találkoztam és nem dolgoztam Johnny Depp-pel. Kérlek, hagyjátok abba a hazugságok terjesztését és hagyjatok minket békén.

Johnny Depp képviselője szintén azt nyilatkozta, hogy a két színészről terjedő pletyka hazugság. „Mr. Deppnek semmilyen személyes vagy szakmai kapcsolata nincs Ortega kisasszonnyal. Soha nem találkozott, és nem is beszélt vele” – mondta a képviselő. Hozzátette, hogy „megdöbbentőek számára ezek az alaptalan és rosszindulatú pletykák”, amelyeknek célja szerinte, hogy ártsanak Johnny Depp hírnevének és karrierjének.

Jenna Ortega augusztusban azt nyilatkozta, hogy a szerelmi életét firtató kérdésekre nem fog válaszolni. „Nem tervezek a szerelmi életemről a nyilvánosság előtt beszélni, mert ez az enyém!” – mondta a színésznő, aki ugyanakkor mindenkit megnyugtatott: jelenleg nincs semmi rejtegetnivalója, azaz a szinglik táborát erősíti. 

Johnny Depp eközben a hírek szerint a 28 éves orosz modellel, Julia Vlasovával randizik. A pár állítólag 2021 augusztusában Prágában, a nő lakhelyén, a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon ismerkedett meg. Az Amber Heard elleni pere óta ez lehet a színész első kapcsolata.