Bírják egymást, de nagy bunyó lesz a Sztárbox két versenyzője közt

2024.08.27. 10:37
Szeptember elsején elstartol a Sztárbox legújabb évada. Az első meccset a férfi könnyűsúly két sztárja, Miller Dávid és Varga Ádám játssza majd le egymás ellen. Bár a felkészülést és a nyilatkozatokat látva és hallva érezhető, hogy szimpatizálnak egymással, az biztos, hogy a ringben nem lesz barátkozás.

Miller Dávid és Varga Ádám életét is megváltoztatta a boksz. Mindketten sokat tanultak saját magukról és a sportról is. A Sztárbox versenyzőinek nincs túl sok idejük felkészülni az összecsapásokra, így folyamatosan a maximumot kell hozniuk.

Most egy friss videóból kiderült, hogy a férfi könnyűsúly két ökölvívója egy percet sem lazsál, mindenre elszántan ugranak majd egymásnak. A komolyabb, korábban más versenyzőktől megszokott odaszólogatások elmaradtak, inkább a sportszerűség és a motiváció áll a középpontban. Taktikázásból biztosan nem lesz hiány, hiszen mindkét sztár más-más erősségekkel rendelkezik.

A 34 éves Varga Ádám elmondta, hogy soha semmibe nem fektetett annyi energiát ilyen rövid idő alatt, mint most a felkészülésbe. Úgy gondolja, hogy a boksz egy olyan sport, ami megmutatja az ember legőszintébb valóját. 

Szerintem jó embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki jó bokszoló legyen. Az lesz ebben jó, akinek tiszta a szíve

– mondta Varga Ádám aRTL.hu beszámolója szerint. 

A 28 éves Miller Dávid sem veszi fél vállról a dolgot, minden edzésre úgy megy le, hogy van kedve ott lenni és szeretné, ha az edzői, valamint a csapat büszkék lennének rá. A taktikáját ugyan nem árulta el, de úgy gondolja, megvan az ellenszer Varga Ádám ellen.

Kaptam nagy pofonokat az elmúlt hetekben, hónapokban. Néhánynál még én is meglepődtem, hogy ezt bírom és megyek tovább

– mondta Miller.

Színpadtól a konyhakésig, ők versenyeznek még 

Ahogy már mi is megírtuk, a női pehelysúlyban Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő, Pap Dorci influenszer és Schobert Lara influenszer mérkőzik meg. A női könnyűsúly versenyzői: Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, Halastyák Fanni „Nemazalány” énekesnő, Sápi Vivi influenszer.

A férfi könnyűsúly kategóriájának versenyzői: Dóra Béla színész, Horváth Tamás énekes, Miller Dávid színész-műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta László színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész, valamint Varga Viktor énekes.

A férfi középsúlyú mezőny versenyzői: Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes-műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor volt válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész és Veréb Tamás színész-énekes.

A férfi nehézsúly versenyzői pedig:

  • Henry Kettner influenszer,
  • Király Péter kommunikációs szakember,
  • Lmen Prala rapper,
  • Mészáros András színész,
  • Németh Kristóf színházigazgató-színész,
  • Noszály Sándor olimpikon teniszező,
  • Pulai Imre olimpiai bajnok kenus.

Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont.