Laár András másfél évtized után otthagyta a feleségét

2024.08.31. 09:33
Új életet kezd Laár András, miután nemrég elköltözött a családi házból, és maga mögött hagyta feleségét, Katát, akivel tizenöt éve házasodtak össze. Bár úgy tűnt, a humoristának Kata lehet a nagy Ő, a kapcsolat a végéhez ért, hozzátartozóik már a válást spekulálják.

Mind Laár Andrást, mind nejét komolyan foglalkoztatta az asztrológia, a spiritualitás, koncerteket adtak, még a YouTube-on is elindítottak egy műsort, de a közös érdeklődés sem volt elég ahhoz, hogy kitartsanak egymást mellett. 

„A Karinthy-gyűrűs humorista és többek között ayurvedikus terapeutaként és mantra énekesként tevékenykedő felesége házassága 15 év után tönkrement” − számolt be a szakításról a Blikk.

Laár azóta már el is költözött a családi házból, állítólag a válást fontolgatja. A párnak van egy közös fia, a 13 éves Buda Illés.

Még friss a seb

A lap telefonon utolérte Katát, aki  nem tagadta a híreket, de időt kért, mielőtt nyilatkozna. 

Laárék egyik ismerőse azonban elmondta, a pár a látszat ellenére jó ideje gondokkal küzdött.

Kifelé ugyan nem mutatták, csak a közeli hozzátartozók tudták, hogy lelkileg megterhelő problémákkal küzdenek, a heves kapcsolat egyszerűen felemésztette őket. Kata és a gyerek a családi házban maradt, Laár ment el otthonról – mondta. 

A humorista nemrég a kultura.hu-nak nyilatkozta, hogy már nem él a feleségével. Mint mondta, jelenleg nem szeretne új párkapcsolatot, a békesség irányába megy, egyedül is jól érzi magát.

Kata már a harmadik felesége volt Laár Andrásnak. A humoristának három  fia van korábbi kapcsolataiból, negyedik gyermeke, Buda 2011-ben született, Laár ekkor már 56 éves volt.