Válik Laár András, már el is költözött feleségétől

2024.09.07. 16:16
Tizenöt év együttélés után elköltözött otthonról Laár András, a KFT és a a L’art pour l’art Társulat alapítója. Elmondása szerint felszabadultnak érzi magát, jelenleg albérletben él. A házaspár ügyvédei már dolgoznak a válási papírok előkészítésén.

Laár András, a KFT és a a L’art pour l’art Társulat alapítója 15 év után különköltözött feleségétől, mivel minden jel szerint végleg megromlott a kapcsolata a házaspárnak, amit Laár – a Blikknek adott – nyilatkozata is alátámaszt.

A művész elmondása szerint már régóta érezte, hogy amiben él, az nem egy működő kapcsolat, és ki kell lépnie a zűrzavarból, a feszítő légkörből, és a saját útját kell járnia.

A lapnak kifejtette, hogy a feleségével való kapcsolatuk mindig is nagyon feszült volt, ám sokáig a szerelem képes volt ezen oldani, mostanra viszont mindketten belátták, hogy nem érdemes tovább folytatni.

Rádöbbent továbbá, hogy a boldogsághoz „lelki béke és a Jóistennel való kapcsolat szükséges”.

Elmondása szerint valósággal felszabadult, amióta egyedül él. Korábban egyedüli kenyérkeresőként nemigen tudott az alkotással foglalkozni, a barátaira sem jutott ideje, sőt a legidősebb fiát sem volt lehetősége meglátogatni.

Laár András úgy érzi, nagyjából húsz évet élhet még, ez idő alatt pedig szeretné megalkotni az életművét. Egyik legnagyobb célja továbbá, hogy kiadhassa az édesapja könyvét, ami a II. világháborús élményeiről és a családjuk kalandos életéről szól.

A Karinthy-gyűrűs humorista nemrégiben nagyinterjút adott az Indexnek, amelyet ide kattintva olvashat.