Több mint száz kilót fogyott a gusztustalan mukbangjeiről híres youtuber

2024.09.08. 06:20
Nikocado Avocado, a hatalmas mennyiségű étel elfogyasztásáról készült videókkal befutó influenszer teljesen megváltozott – ráadásul arról számolt be, hogy a mutatvány egy nagyobb terv része volt. Elmondása szerint minden nézőjét megvezette, amivel nem tervez leállni.

„Két lépéssel mindenki előtt” – kezdi legújabb videóját Nikocado Avocado, polgári nevén Nicholas Perry. A „mukbangkirály”, aki megbotránkoztató ételfaló videóival lett híres, elképesztő átalakuláson ment keresztül: több mint 113 kilót dobott le magáról a 7 hónapos kihagyása alatt.

Szeptember 7-én feltöltött visszatérővideójában – ahol egyébként szintén egy nagy tál tésztát fogyasztott el – sokkal vékonyabban és sokkal baljósabban láthattuk az influenszert. Elmondása szerint egy társadalmi kísérletet végzett mindenkin, valamint manipulálta nézőit, akiket hangyáknak nevezett.

Nicholas Perry szerint az internetezők csak sztorikra és rivalizálásokra vágynak, és ameddig saját magát állítja be a főgonosznak, addig nézni fogják.

Ma egy nagyon hosszú álomból ébredtem fel, valamint arra keltem, hogy 113 kilót fogytam. Tegnap az emberek még kövérnek, betegnek, unalmasnak és érdektelennek hívtak. Az emberek a legelcseszettebb lények a bolygón, én mégis mindenki előtt tudtam maradni egy lépéssel!

– beszélt átváltozásáról Nicholas Perry. A videóban többször elmondta, hogy az egész eddigi – sokak által gyomorforgatónak, mások szerint szórakoztatónak tartott – karrierje mindössze egy kísérlet része volt.

Az ukrajnai Herszonban született 32 éves youtuber férje bátorítására indította el csatornáját 2014-ben. Eredetileg vegán és életvezetés témájú vlogokat töltött fel az internetre, azonban 2016-ban a vegán közösség állítása szerint kirekesztő hozzáállása miatt változás állt be a tartalomban: elkezdett mukbangeket készíteni, melyek alatt hatalmas mennyiségű ételt fogyasztott el rövid időn belül, néha többedmagával.

Az ázsiában híres videós műfaj első amerikai férfi képviselőjeként hamar népszerűségre tett szert, viszont nagy árat fizetett érte.

Nagyon hamar több száz kilósra hízott, videóit pedig az üvöltés, a vendégeivel való verekedés, és a szó szerinti hisztizés kezdte jellemezni.

Több interjúban elmondta, hogy ezek a drámák mesterségesek voltak, azonban arról is beszélt, hogy a szörnyű étkezése miatt kialakult hangulatváltozásait használta ki a minél kattinthatóbb tartalom elkészítésében.

2019-ben arról számolt be, hogy nem akar örökké mukbangelni, ugyanis tudja, hogy rendkívül egészségtelen. 2023-ban váltás történt a tartalmában, elkezdett a fogyásra és az egészséges életmódra koncentrálni, emellett 40 kilót le is adott.

Szeptemberi visszatérése előtt 7 hónappal tett fel utoljára videót, amelyben még a régi stílust képviselte. Egy ilyen mutatvány után természetesen a nézői is ledöbbentek, sokan pedig az Ozempic nevű, fogyást segítő szerre gyanakodnak. A konszenzus azonban pozitív, hisz a több mint 100 kilós fogyás mindenképpen embert próbáló feladat. A kérdés csak az, mennyire változik a tartalom minősége.