Kirabolták Jessie J Los Angeles-i otthonát

2024.10.12. 17:48
Kirabolták az angol énekesnő, Jessie J Los Angeles-i villáját. A betörők több mint 20 ezer dollár értékű ékszert loptak el, sőt már más hírességeket is célba vettek a környéken.

Tolvajok törtek be Jessie J Los Angeles-i otthonába, és több mint 20 000 dollár értékű ékszert loptak el az énekesnőtől. Jessie J az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között ingázik, jelenleg Los Angelesben él párjával, a kosárlabdázó Chanan Safir Colmannal és a 2023 májusában született fiukkal, Skyjal – írta meg a The Mirror.

A TMZ szerint Jessie J volt a legújabb híresség, akit egy dél-kaliforniai, tehetős személyekre összpontosító bűnbanda vett célba. Az énekesnő 2024. október 10-én riasztotta a rendőrséget, miután hazaért, és látta, hogy betörtek hozzá, ráadásul több mint 20 ezer dollár értékű ékszert loptak el tőle.

A tolvajok betörtek egy hátsó ablakot, úgy jutottak be az ingatlanba.

A rendőrség megerősítette, hogy a rablással kapcsolatban nem történt letartóztatás, de a nyomozás folyamatban van.

Másokat is kiraboltak

Az énekesnő nem az első híresség, aki áldozatul esett a szóban forgó bűnbandának: Tom Hanks és Rita Wilson 26 millió dolláros Pacific Palisades-i villájába is betörtek a nyár elején.

A TMZ értesülései szerint az Oscar-díjas színész otthonába akkor törtek be, amíg ő nem volt a városban. A Mirror úgy tudja, a biztonsági riasztó akkor kapcsolt be, amikor a tolvajok betörték a birtokon lévő vendégház egyik üvegablakát.

Más hírességek, köztük a Modern Familyből ismert Sarah Hyland és a komikus Marlon Wayans is áldozatul esett már a bandának, akik a jelek szerint azokat a Los Angeles-i hírességeket veszik célba, akik nincsenek a városban. A 33 éves Hyland a biztonsági kameráknak köszönhetően vette észre a betolakodókat.