Előkerült Noszály Sándor, azt üzente, ne aggódjanak érte

2024.10.13. 14:30
Az egykori sportoló a közösségi oldalán küldött furcsábbnál furcsább videókat és szöveges üzeneteket. Barátai közül sokan aggódnak érte, kommentekben kérik, hogy aki tud, az segítsen a hírességnek. Noszály Sándornak egyébként hamarosan újra szorítóba kell lépnie a Sztárbox című műsorban.

Bizarr, nehezen értelmezhető, finoman szólva is furcsa üzeneteket tett közzé az elmúlt napokban Noszály Sándor a közösségi oldalán. Az egykori teniszező az Instagramon éjjel készült videókban mesél történeteket, a legutóbbiban például az ősrobbanásról elmélkedik, miközben a jelek szerint egy erdőben sétál. 

A videóban, amelyet három órával ezelőtt tett közzé, rezgésekről, karmáról és reinkarnációról is beszél, majd diktátorokra és káoszra is kitér. A végén úgy zárja a sorait, hogy ha adnak neki a nézők még 15 órát, akkor meg fogja oldani a világ sorsát. 

Happiness lesz! Gyerünk, b..dmeg! 

– mondta a videó végén. 

Ez már sok volt ismerőseinek is, akik egymás után kommentelték a videókat. Sokan aggodalmuknak adtak hangot, és kérik, akik Noszály hollétéről tudnak, azok segítsenek neki. 

Noszály Sándor a jelek szerint az Egyesült Államokban van jelenleg, ahol a Blikk beszámolója szerint a napokban a rendőrség is őrizetbe vette, majd elengedték. Noszály egyébként most is versenyben van az RTL Sztárbox című műsorában, ahol legutóbb Pulai Imrét győzte le. 

Frissítés (17:20): 

Cikkünk megjelenése után kérdéseket küldtünk az RTL sajtóosztályának, hogy látták-e Noszály Sándor kérdéses videóit, és mit szólnak hozzá, versenyezhet-e tovább a Sztárboxban az egykori sportoló. A csatornánál türelmünket kérték, míg válaszolnak. Időközben ugyanakkor Noszály oldaláról eltűntek a bejegyzések, csak néhány képes üzenet maradt az elmúlt napokból. 

Frissítés (19:11):

Friss videóban reagált Noszály Sándor az aggódó üzenetekre. Azt mondta, csak bohóckodott, ne aggódjanak érte, mert jól van. Annyit hozzátett, sokan nem tudják, milyen a nagy képernyő.