Vajtó Lajos is megszólalt Noszály Sándorról: Ha orvosi segítséget akarunk, agresszív lesz

2024.10.14. 21:11
Noszály Sándor egykori teniszező a napokban a közösségi oldalán tett közzé furcsábbnál furcsább videókat és szöveges üzeneteket. A Borsnak sikerült elérnie az egykori sportolót, de ugyanolyan összefüggéstelenül beszélt a telefonban, mint korábban az Instagramra feltöltött videóiban. Megszólalt barátja, Vajtó Lajos is, aki elmondta, hogy a közvetlen környezetében mindenki próbál segíteni Noszály Sándoron, valamint azt is hozzátette, hogy bár lehet, hogy hihetetlen, de nem kábítószer-problémáról van szó.

Ahogy korábban megírtuk, Noszály Sándor az elmúlt napokban meglehetősen furcsa felvételeket és szöveges üzeneteket osztott meg az Instagram-oldalán. A videókban összefüggéstelenül beszél, hol magyarul, hol angolul. A barátai közül sokan aggódni kezdtek érte, és a kommentszekcióban is többen megpróbálták felhívni a figyelmet arra, hogy az egykori sportolónak segítségre lehet szüksége.

Hétfőn a Bors kereste meg Noszály Sándort, aki ugyan felvette a telefont a lapnak, de ugyanolyan érhetetlenül beszélt, mint a közösségi felületére feltöltött videókban. A sportoló a megvilágosodást, Buddhát és egyéb témákat is érintett, majd kifejtette azt is, hogy megtalálta az élet nagy igazságát, amit szerinte csak ő ismer. 

Semmi sem történt. Az információ áramlik, és most ne szólj egy szót sem, csak figyelj rám! Csak hallgass! Én logikusan gondolkodom, ti nem látjátok a fától az erdőt! Elég, ha ennyit tudsz, ez bőven elég!

– fogalmazott Noszály Sándor, majd kinyomta a telefont.

Vajtó Lajos is megszólalt 

A lap nem sokkal később elérte a sportoló egyik barátját, Vajtó Lajost, Fésűs Nelly férjét, aki elmondta, hogy a barátok továbbra is igyekeznek segíteni Noszály Sándornak.

„A közvetlen környezetében mindenki megpróbált segíteni. A legjobb barátja lepattant róla. Folyamatosan próbálja jobb belátásra bírni, de 30 másodperces monológ után leteszi a telót. Ha orvosi segítséget akarunk, akkor pedig agresszív lesz. Csak a jó Isten tud segíteni és az isteni szerencsében bízhatunk” – mondta Vajtó Lajos, majd hozzátette, hogy bár szerinte senki sem fogja elhinni

de nem kábítószer-problémáról van szó.

Vajtó Lajos megjegyezte, hogy amíg Noszály Sándor nem költözött az Egyesült Államokba, és az ő barátságuk is intenzív volt, azt hitte, hogy a sportoló élete felszállóágban van.

„Érthetetlen, ijesztő és sajnálatos, amit most látok. Két hete a boxringben találkoztunk, ott még semmi furcsát nem tapasztaltam rajta. Bill Gates, Elon Musk, Mike Tyson társaságában teniszezett… Egyszerűen nem jutok szóhoz, és nem is kívánok többet mondani erről” – fejtette ki a lapnak Vajtó Lajos.

Őrizetbe vették

A Blikk beszámolója szerint a jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodó Noszály Sándort a napokban a rendőrség is őrizetbe vette, ám nem sokkal később elengedték. A korábbi teniszező egyébként most is versenyben van az RTL Sztárbox című műsorában, épp ezért megkerestük a csatorna sajtóosztályát, hogy megtudjuk, mit szólnak ahhoz, ami Noszály Sándor Instagram-oldalán látható, és vajon ringbe léphet-e még. Kérdéseinkre az RTL sajtóosztálya hétfőn délelőtt az alábbi választ küldte:

„Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően vagy éppen nemegyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot, és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit” – írták.