Újabb hírek érkeztek Noszály Sándorról

2024.10.16. 13:25
Újabb hírek érkeztek Noszály Sándorról, miután az egykori teniszező a közösségi oldalán furcsábbnál furcsább videókat és szöveges üzeneteket tett közzé, majd mindezek után törölte fiókját. Barátai közül sokan elkezdtek aggódni érte, és többen próbálták felhívni a figyelmet, hogy az egykori sportolónak segítségre lenne szüksége. Most Danny Blue számolt be arról, hogy egy Párizsból induló repülőgépen futott össze Noszály Sándorral, és a mentalista mindenkit kért, hogy kicsit több empátiával forduljanak az egykori teniszező felé.

Ahogy korábban megírtuk, Noszály Sándor az elmúlt napokban meglehetősen furcsa felvételeket és szöveges üzeneteket osztott meg az Instagram-oldalán. A videókban összefüggéstelenül beszélt, hol magyarul, hol angolul, majd pár nap múlva törölte fiókját. A barátai közül sokan aggódni kezdtek érte, és a kommentszekcióban is többen megpróbálták felhívni a figyelmet arra, hogy az egykori sportolónak segítségre lehet szüksége.

A Borsnak a napokban sikerült elérnie az egykori sportolót, de ugyanolyan összefüggéstelenül beszélt a telefonban, mint korábban az Instagramra feltöltött videóiban. Megszólalt barátja, Vajtó Lajos is, aki elmondta, hogy a közvetlen környezetében mindenki próbál segíteni Noszály Sándoron, valamint azt is hozzátette, hogy bár lehet, hogy hihetetlen, de nem kábítószer-problémáról van szó.

A sportoló kedden a TikTok-oldalán tett közzé egy fotót,

amint egy repülőgépen ül, a leírásban pedig csak ennyit közölt: #buddhapest.

Mindezek után Danny Blue az Instagramján írta meg, hogy találkozott a repülőn az egykori sportolóval. „Tegnap jöttem haza Párizsból, és a véletlen folytán egy gépen utaztunk Noszály Sanyival, azaz már Budapesten van, nem tűnt el. Mindenkit óva intenék attól, hogy abba a hibába essünk, hogy túl hamar ítéljük meg mások mentális állapotát” – írta Danny Blue egy Noszály Sándorral közös képhez.

Azt mondta, keveset aludt, javasoltam, hogy pihenje ki magát. Szerintem mindenkinek megvan a maga keresztje… Kicsit több empátiát!

– tette még hozzá Danny Blue.

A korábban az Egyesült Államokban tartózkodó Noszály Sándort a rendőrség is őrizetbe vette, ám nem sokkal később elengedték.

Reagált az RTL és Kokó is

A korábbi teniszező egyébként most is versenyben van az RTL Sztárbox című műsorában, épp ezért a héten megkerestük a csatorna sajtóosztályát, hogy megtudjuk, mit szólnak ahhoz, ami Noszály Sándor Instagram-oldalán látható, és vajon ringbe léphet-e még. Kérdéseinkre az RTL sajtóosztálya hétfőn délelőtt az alábbi választ küldte:

„Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően vagy éppen nemegyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot, és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit.”

Kovács Kokó István, a Sztárbox supervisora is megszólalt Noszály Sándor videóiról. Az egykori ökölvívó közölte, megdöbbentette a kialakult helyzet, vizsgálják a nyilvánosságra hozott felvételek körülményeit.

Sem a műsorban, sem pedig a profi tagozatban nincs arra vonatkozóan kifejezett szabály, hogy az ökölvívók mentális állapotát vizsgálni kell a mérkőzések előtt. Ugyanakkor mi is megdöbbenve követjük a Noszály Sándor körül kialakult helyzetet. Első körben ki kell derülnie, hogy egy eltúlzott poénkodásról van-e szó, vagy teljesen komoly az, amit a videókban láttunk

– fogalmazott Kovács Kokó István.