Elindult a szájkarate, de élőben is összeüthet Bárdosi Sándor és Boráros Gábor

2024.10.19. 21:07
Boráros Gábor MMA-harcos egy pénteki Instagram-videóban keményen kritizálta Bárdosi Sándor birkózó Sztárboxban nyújtott teljesítményét. A válasz nem maradt el, Bárdosi szombaton kihívással válaszolt a kemény szavakra.

A Sztárbox ötödik élő adásában egy versenyen kívüli gálamérkőzés erejéig feszült egymásnak Bárdosi Sándor és Árpa Attila. A gigászi összecsapásból végül a birkózó jött ki győztesen, de a színész ezzel együtt is derekasan helytállt.

Boráros Gábor kevert harcművész is véleményt mondott a Sztárboxról, pénteken a közösségi oldalára feltöltött videójában élesen kritizálta a birkózó teljesítményét.

Egy hét fontolgatás után megragadom az alkalmat, hogy megszólaljak. Nézem én is a Sztárbox meccseit, láttam köztük jó és kevésbé jó összecsapásokat. De ami miatt most meg szerettem volna szólalni, az Árpa Attila és Bárdosi Sándor mérkőzése. Nemcsak én gondolom úgy, hogy csalódás volt, amit Sanyi részéről láthattunk. Többet vártam volna tőle, Árpa előtt viszont le a kalappal. Sanyit nem kellett volna szorítóba engedni, mert úgy tűnik, ez nem az ő sportja. Maradnia kellene a birkózásnál vagy az edzősködésnél

– fogalmazott Instagram-videójában Boráros Gábor.

Bárdosi Sándor Törökországból nyilatkozott a Blikknek, reagálva a videóban elhangzottakra.

Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, ezen most sírjak vagy nevessek? Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit... De ha ekkora szája van, akkor álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor! Ja és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz...

– nyilatkozta Bárdosi Sándor a szombaton megjelent cikk szerint, válaszul az MMA-harcos szavaira.