Második gyermekét várja Jennifer Lawrence

2024.10.20. 19:44
Jennifer Lawrence képviselője megerősítette, hogy az Oscar-díjas amerikai színésznő második gyermekével várandós. Az éhezők viadala újabban produceri babérokra törő főszereplőjét eddig elsősorban színészi szerepeiről ismerték, de most a kamera mögött is bontogatja szárnyait.

Jennifer Lawrence második gyermekével várandós – erősítette meg a Vogue-nak a színésznő képviselője. A sztárnak már van egy kétéves fia férjétől, a művészetigaléria-tulajdonos Cooke Maroney-től. A pár 2019 októberében házasodott össze a Rhode Island-i Newportban található Belcourt kúriában.

A híresség szombat este Los Angelesben vacsorázott, ahol kivillant a gömbölyödő babapocakja.

Az újabban produceri babérokra törő Jennifer Lawrence-t eddig elsősorban színészi szerepeiről ismerték, 2012-ben Oscar-díjat kapott a Napos oldalban nyújtott alakításáért, de Az éhezők viadala Katniss Everdeenjével robbant be igazán a köztudatba, és a film folytatásaiban is főszerepet játszott.

Most a kamera mögött is karriert tervez, különös hangsúlyt fektetve a női kérdéseket és szélesebb társadalmi ügyeket bemutató dokumentumfilmekre, amelyeket saját cége, az Excellent Cadavear készít.