Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  SMS-tömörítési eljárások
Frankó címlap
Orbán Viktor megáldja népét - az érdeklődők szombaton déltájban a Parlament előtt gyülekezzenek
[december 12. 11:52 - Pir0ska]

Aldjon meg az Isten
A miniszterelnök úr néhány üdvözlő szót követően áldását fogja osztani
A december eleji országos imanap sikerét figyelembe véve, egy hazánkban új, a Rómában már rég működő rituáléhoz hasonlatos rövid ceremónia kerül bevezetésre. A miniszterelnök úr néhány üdvözlő szót követően áldását fogja osztani a jelenlevőkre. A Tisztelt Ház Imacsoport osztálya lázasan dolgozik egy megfelelő szőnyeg beszerzésén ami a római minta alapján azon az ablakon lesz kilógatva ahonnan a mélyen vallásos államférfi üdvözítő szavait intézi. A tervekről tudomást szerzett Demszky főpolgármester is, ő a főváros nevében egy kissámlival járul hozzá a mutatványhoz. A glória ügyében az Imázs osztály már felvette a kapcsolatot Az Angyal című film speciális hatásokért felelős munkatársával, de a határidő rövidsége miatt lehet, hogy az első alkalommal ez még nem lesz látható.
Problémamentes landolás, a lányok újra köztünk!
[december 6. 15:57 - Pir0ska]

Pitlord
Szép Pitt
Ma tértek vissza a Földre azok a budapesti diáklányok akik, egy különös elmeállapot hatása alatt azt hitték, hogy Bradd Pitt feleségei lesznek. A jóképű színész forgatás közben rákacsintott a három tinédzserre ezzel a hallucináció és a súlytalanság állapotába hozva őket. A visszaszállást egy ad hoc irányítóközpont felügyelte amelynek tagjai a lányok szülei és barátnői voltak. A három lány már szokja a földi életet, az átálláshoz csupán egyikük kérte pszihológus segítségét.
Hírességek a Mikulásért alapítvány
[december 1. 12:22 - Pir0ska]

Hiába teszik ki idén csizmácskáikat a gyerekek, az ajándékozás betegség miatt elmarad. A Mikulás ugyanis Coca-Cola-túladagolás miatt kórházba került. Az idős jótevőnek súlyos állapota miatt le kell szoknia egyetlen káros szenvedélyéről. Sajnos az otthonában felhalmozott visszaváltható palackok árából nem futja a drága elvonókúrára, ezért Liza Minelli és Michael Jackson alapítványt hoz létre a Coca-Cola áldozatainak megmentéséért.
A pincenapló titka, avagy a bornak ára van
[november 23. 14:39 - Pir0ska]

A főszerepet a híres színész, Depardieu fogja játszani
Szponzorokat keres pincenaplója megfilmesítéséhez id. Kovács József balatonalmádi szőlőtulajdonos. A napló családja, szomszédai és komái életének eseményeit foglalja majd magába. A 85 éves Józsi bácsi tervei szerint, a több szálon futó cselekmény középpontjában a pince és maguk a hiteles számadatok állnak. A film várhatóan hetekig vezeti majd az Art mozik és az APEH sikerlistáját. A jogdíjakból befolyó összeget, az innovatív ötleteiről elhíresült szőlősgazda nem fogja elherdálni, egy PC alapú linuxos digitális madárijesztő kidolgozásába fekteti.
Madlene Albright táncra perdült - többen megsérültek
[november 20. 15:17 - Pir0ska]

Előreláthatóan több napos kezelést igényelnek azok a kínai gyerekek, akik tegnap Madlene Albrightot próbálták táncra bírni. 2 gyerek állapota válságos, a maradék 18 súlyos izomlázát pedig infúzióval próbálják enyhíteni. A háromórás monstre táncbemutató végén, bár Csian Cö-min elnök továbbra is biztatóan tekintett rájuk, a gyerekek már toporzékoltak. A külügyminiszter asszony mit sem sejtve nézte végig az előadást, de az ő arcán is látszott némi megkönnyebbülés, amikor a kimerült gyerekeket elszállították. A Fehér Ház szóvivője fontosnak látta tisztázni, hogy Albright asszony csak hirtelen jókedvében, mindenféle politikai indíttatástól mentesen csatlakozott a koreai óvodásokhoz és bár dupla pudingot kapott vacsorára, egyáltalán nem tervezi a mutatvány megismétlését.
Egy balesetet szenvedett munkás okozta a zűrzavart a szavazatok számolásában
[november 15. 11:26 - Pir0ska]

Miután Floridában a második gépi szavazás eredménye is gyanúsnak bizonyult a szavazóösszesítő testület a kézi összeszámolást javasolta. Ám a feladattal megbízott emberek félreértették az utasítást, és a kezükön próbálták összesíteni a voksokat. A munkában részt vett Alec D. Manson is, aki nemrég vesztette el 2 ujját egy utcai verekedés során. Alec bevallotta, hogy valószínűleg minden tíz szavazatból kettőt le kell vonni, de olyan is volt, hogy a kedvesére gondolt és elfelejtette hol tart. Brandon Brandon, a híres floridai matematikus szerint egy másodfokúra visszavezethető többismeretlenes egyenlettel meg lehet állapítani a szavazatok helyes számát.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt