Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  SMS-tömörítési eljárások
Frankó címlap
Újabb vesztegetési botrány a kisgazdáknál
[október 14. 20:20 - ]

Papritás kolbász
A bosszú kolbászai
Székely Zoltán leleplezése után újabb botrányszagú esetről érkezett hír a kisgazdapárt környékéről, a Nemzetbiztonsági Hivatal nyomozói ugyanis negyven szál tisztázatlan eredetű paprikás kolbászt találtak Pallag László képviselő autójának csomagtartójában. Az egyik nyomozó szerint feltűnő volt, hogy a képviselő az utóbbi időben csak kolbászos zsömlét fogyasztott a Parlamentben és különösen engedékeny volt az olajügyek egyik - jól menő hurka-kolbász kiskereskedést fenntartó - vádlottjával szemben. "Tudták mit keresnek." - nyilatkozott a Frankónak a rajtaütés helyszínén csomagtartójára borulva zokogó Pallag - "Közismert volt, hogy gyengém a kolbász, álmomban sem gondoltam volna, hogy pont ezt fogják kihasználni az ellenségeim. Annyira fáj!" Torgyán József még nem foglalt állást az ügyben, de valószínűleg nem zárják ki megtévedt képviselőtársukat a frakcióból, legfeljebb megfeddik és elvonókúrára kötelezik. Bánk Attila lapunknak nyilatkozva csak annyit mondott: "Megértem Lacit, a jó magyar kolbásznak nincsen párja. A párt alapszabálya egyébként sem tér ki a paprikáskolbásszal való megvesztegetés tényállására, nem hinném, hogy búcsút kellene vennünk tőle."
Head-set receptre
[október 14. 19:03 - Pir0ska]

Csúnya, csúnya, csúnya!!!
A legújabb head-settel nem maradsz észrevétlen
Mindezidáig csak a szégyen és sajnálkozó tekintetek jutottak osztályrészül azoknak az embereknek, akik magukban beszélnek. Lévén, hogy nem tekinthető betegségnek, csupán a szórakozottság jelének vagy a stressz, kezdődő időskori leépülés tünetének és nincs rá gyógyszer, a szakorvosok nem tudtak segíteni magukban diskuráló pácienseiken. A mobiltelefon head-set feltalálása akaratlanul is egy csapásra megoldotta ezt a kínos problémát. Hiszen egy head-setet viselő, magában beszélő ember ma már nem kelt feltűnést. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyezte a head-set gyógyászati segédeszközként való árusítását, így az receptre, TB támogatással hamarosan megvásárolható a szakboltokban.
Újabb költségek terhelik az államkasszát - megszűnt a Koostoló
[október 12. 14:28 - Pir0ska]

A kormány a vis maior-keretből kívánja kártalanítani Koós rajongóit
Kárpótlási jegyet kapnak mindazok a pórul járt nézők, akik a Koóstoló megszűnése miatt nem láthatták a Kislány a zongoránál című örökzöldet a névadó művész előadásában. A kárpótlási jegyek értéke fejenként 20.000,- Ft. A kormány Felügyelő Bizottsága vizsgálatot indít annak kiderítésére, hogy ki volt az, aki a show leállításáért felelős, még egy adás ugyanis megkímélhette volna az államkasszát a felesleges kiadástól. Előzetes felmérések szerint az akció körülbelül 100 - 150.000,- forinttal fogja terhelni a költségvetést.
Lebukott a bélyeg-dealer
[október 10. 19:49 - Havanna Press]

K.-né halálbüntetést követel
A rendőrség letartóztatta R. Károly f. önkormányzati képviselőt, aki bélyeget osztogatott a helyi Steven Seagal Szakmunkásképző Iskola diákjainak. R. őrizetbe vétele után azzal védekezett, hogy szerette volna feléleszteni a diáktakarék-pénztár régi hagyományát, és azért osztogatott a korábbi rendszerből visszamaradt takarékbélyegeket, hogy a fiatalok zsebpénzüket ne italra vagy körömlakkra, hanem építő jellegű célokra költsék. A F. azonnali hatállyal kizárta a pártból R. Ödönt. Mivel több diák is lenyelte a takarékbélyegeket, a hatóság szükségesnek tartotta közölni velük, hogy az előre láthatóan problémák nélkül távozik az emésztőrendszerből. Az önkormányzati képviselőre előre láthatóan három napig terjedő verés vár.
Patakynak nem kell pogácsa
[október 7. 16:45 - Pir0ska]

A lemezbemutató koncert
A rockzene kedvelőit bizonyára örömmel tölti el a hír: Pataky Attila szólólemezt ad ki. Az Edda énekesének régóta dédelgetett álma valósul meg a lemez kiadásával. Saját bevallása szerint mindig is ez a műfaj állt hozzá közelebb, már tinikorában Kovács Apollónia volt a kedvence, hiszen ő valójában mulatós, viccelős típus. A lemez címe: Nem kell nékem a pogácsa már sokat elárul, ám hogy a Dáridóból már ismert dalokon kívül mi szerepel még rajta, meglepetés lesz régi és új rajongói számára egyaránt. Attilának a Dáridós szereplésével kapcsolatban is vannak céljai, egyszer ő szeretné elénekelni a Kék a szeme című nagysikerű örökzöldet.
Elkezdõdött a belgrádi Loveparade
[október 5. 19:46 - naive|folk|news]

ezt a képet már jól tettük be
Divatos öltözetû rajongók csodálják Dj. Milo performanszát
Hatalmas tömeg gyûlt össze az elsõ jugoszláv Loveparade nyitóünnepségén Belgrádban. A különleges eseményre az egész országból százezrek özönlenek a városba, így a rendõrség végül úgy döntött, hogy visszafordítja a jármûveket, mivel nem képesek ennyi embert ellátni Fantával. Közben a jugoszláv parlament elõl narancssárgára festett tankokkal elindult az a techno-konvoj, melynek elsõ egységében Dj. Milo, Jugoszlávia legellentmondásosabb potméter-mágusa szolgáltatja a zenét. Milót a jugoszláv készenléti rendõrség pantomimcsoportja és a méltán elfeledett Michael Flatley géppuskalábú táncosai követik, a közönség legnagyobb megelégedésére. A rendezvény valószínûleg még több napig tart.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt