Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Modern szólások, közmondások
Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
[október 8. 20:24 - ]

toolkirály
Nobel-díj esélyes
A sorozatot gyártó hollywoodi stúdióból kiszivárgott információk szerint a népszerű tévésorozat nyomozói az új széria második részében azt próbálják majd kideríteni, hogy miért nézték a magyarok homoszexuálisnak Szikora Róbertet a nyolcvanas években. Ismertté vált továbbá, hogy az epizódban szerepelni fog hazánk legnépszerűbb franciakulcsdobáló zsonglőre Vicces Géza, okleveles népművész. Vicces a Frankó stábjának elmondta, mellékszereplőként lép fel, mint a franciakulcsdobáló ember. A művész elmondta: saját szemével látta, amikor szereplőtársát - egy medvetáncoltatót - elrabolta egy repülő csészealj. Rogán Antal szerint Vicces Géza esélyes a Nobel-békedíjra.
Elfogták az álkormányt
[szeptember 4. 16:06 - Havanna Press]

tisztességes munka
P.Sz.R.-t megkönnyezték
Nyolc (!) tagú álkormányt fogott el a rendőrség különlegesen készenléti egysége. A csöves rockerekből álló bűnbanda tagjai magyar falvakat látogattak, főként az ingyenes pörkölt, gulyás, és disznótoros ebédek kedvéért. Az álkormány több esetben milleniumi zászlót is átadott. A Frankó oknyomozó riportere kiderítette, hogy a legtöbb helységben az sem ébresztett gyanút, hogy a 'kormány' tagjai tanácskozásuk után ittas állapotban busszal távoztak. Ellenben rendszerint jó benyomást tettek az emberekre: "Olyan szép beszédet mondott, hogy megkönnyeztem." - nyilatkozott a magát oktatásügyi miniszternek kiadó P.Sz.R.-ről özv. Dregendrop Ádámné tokonyi lakos. A bűnbanda több tagját jelenleg is a fokozott koleszterin-bevitel okozta keringési rendellenességekkel kezelik.
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
[augusztus 30. 19:46 - Flanko Press via n:f:d]

Pókostót
Pókok Amerika ellen
Esélyük sincs
Tegnap délután hárommilliárd szárnyas sisakpók támadta meg New Yorkot, és a lakosság módszeres kiirtása után porig rombolták a várost is. Az USA retteg, valljuk be: jogosan. Az első pókokat már dél körül észlelte a lakosság, de nem tulajdonítottak nekik nagy jelentőséget, hiszen az ízeltlábú szörnyetegek csak néhány száz áldozatot szedtek. A kora délutáni órákban azonban elszabadult a pokol, a hömpölygő póksereg nem kegyelmezett senkinek: kislányokat haraptak ketté, és meglett férfiakat téptek darabokra. A katonaság és az FBI különítményeinek lemészárlása után a vérszomjas ízeltlábúak a házak ellen fordultak, tudósítónk szerint az Empire State Buildinget nem több, mint 4 (négy) perc alatt tették a földdel egyenlővé. Megbízható genfi elemzők jövő szerdára prognosztizálják az Egyesült Államok teljes pusztulását.

Kedves Olvasoink,

mivel nagyon sok olvasoi levelet kapunk ezen alhirunkkel kapcsolatban, szeretnenk tisztazni egy-ket dolgot. Ha elolvastak a Franko alhiret, akkor valoszinuleg eszrevettek, h az augusztus 30-an irodott, tehat majdnem ket hettel a New York-i terrortamadas elott. Akkor ezen meg lehetett nevetni, hiszen melyikunk gondolna volna azon a napon, hogy ez fog tortenni. A Franko szerkesztoi ugyanugy megdobbenve allnak az esemenyek elott, mint a vilag legnagyobb resze, mint Onok, akarki. Mindezek mellett azonban ugy latjuk, hogy ertelmetlen lenne ugy tenni, mintha ez az alhir soha nem is letezett volna, esetleg elnezest kerni azert, mert ez egyszer megirodott. A ket dolognak semmi koze egymashoz. Ha vateszek lennenk, akkor talan. De ez fikcio. Sajnos most bebizonyosodott, hogy meg a legvadabb gondolatainkkal is talalkozhatunk a valosagban. Remeljuk, hogy ebben a formaban utoljara.

Udvozlettel: a Franko stuff

Michael Jackson feleségül vett egy majmot
[augusztus 22. 10:45 - Naive::Slug::Press]

Tim Burton pakkot kapott
Rozi majom a fiatal Marilyn Mansonnal
[A Frankó archívumából]
A nyári uborkaszezont alaposan felkavarta a hír, miszerint Michael Jackson, az aranytorkú popénekes feleségül vette házvezetőnőjét, Rozi majmot. Az elsőre talán szokatlan frigy az énekes barátai előtt már hetek óta nyílt titok volt, ugyanis Jacko több ökörsütésen Rozival együtt jelent meg, sőt John Travolta szülinapi buliján egy közös moonwalkingot is bemutattak.

A Frankó kérdésére e-mailen válaszolva a Michael Jackson először tagadta értesüléseinket, de exkluzív fotóink hatására végül sírva bevallotta: "Elvis lányának elvesztése után furcsa érzések kerítettek hatalmukba, minden nap kétszer megnéztem a Tarzant és a Majmok Bolygóját, végül döntöttem: egy majommal fogom leélni az életem." Rozi majom (akinek nagyszülei egyébként a Budapesti Állatkertben éltek) nem kívánta kommentálni kérdéseinket, azt azonban elismerte, hogy Jacko legújabb lemezén ő is szerepelni fog egy duett erejéig a "Minden hatalmat Johnny Weismüllernek!" című számban. Maki majom, Rozi majom előző barátja már kiadót keres önéletrajzi kötetének, melyben említést tesz Jackson zaklató telefonjairól, és sikeres veseműtétjéről is.

Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
[július 25. 17:14 - Franko Press]

A megkérdezett járókelők 90%-a elhitte ezt az álhírt.A Frankó Press meg nem erősített információi szerint beigazolódni látszanak az FTC eladása miatti félelmek: a következő tíz évben Csank János csapata Izraelben fog edzőtáborozni. A csapat vezetése nem kívánta kommentálni értesüléseinket, azt viszont megerősítették, hogy Hrutkának távoznia kell a patinás csapattól palesztin származása miatt, a Fradi új pályaedzője pedig a legendás Chaim Revivo lesz. A szombati meccsek áthelyezéséről később dönt a Hivatásos Labdarúgó Liga (HLL).
HTML-tanfolyamot fog végezni Torgyán
[július 10. 10:50 - Franko:Press]

<noscript>Először csak könyörögni fognak a Nagyboldogasszonyhoz a kisgazdák, később pedig az utcára vonulnak demonstrálni, ha a Fidesz továbbra is kiárusítja a magyar földet a külföldieknek - jelentette ki Torgyán József. Ezen eljárások esetleges sikertelensége esetén a volt agrárminiszter a következő további akciókat helyezte kilátásba:

 • kóbor macskák megetetése,
 • HTML-tanfolyam elvégzése,
 • üres sörös palackok visszaváltása,
 • útszéli kavicsok árokba rúgása,
 • mobiltelefonok hangerejének maximumra állítása.

  A belügyminisztérium illetékese szerint a tervezett megmozdulások nem sértik az alkotmányos rendet, de Isten irgalmazzon annak, aki Torgyánnal szembeszáll.

 •   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

  A lap tetejére, jól.


  Subject: Re: Nem.

  "Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
  » olvasói levelek


  Újszerű állapotban
  » képek
  Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
  » viccek


  Rohangáló milliomos
  » videók
  A parasztok segbessége

  [awender.fullnet.hu/aoe/]
  Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
   »
  » linkek
  Impresszum | Hirdetési árak
  © 2001 Frankó Team & Index.hu Rt