Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-6 °C
4 °C

Cipő kómában, az intenzíven ápolják

2013.02.17. 10:47
Cipő életéért aggódnak a szerettei és a rajongói. A tegnapelőtt hajnalban súlyos szívproblémái miatt újra kórházba került énekes még mindig az intenzív osztályon van - írja a Bors.
DKOKO20060314004

Péntek hajlanban újra kórházba kellett szállítani Bódi Lászlót, azaz Cipőt. A Bors munkatársai felkeresték a fővárosi kórházat, ahol megerősítették, hogy a zenészt náluk ápolják szívritmuszavar miatt.

Egyelőre semmit sem tudok, arra várok, hogy kijöjjön az orvos – mondta Cipő felesége, Zsuzsa. Az újságírók néhány órával később a Republic együttes sajtósát, Halász Zoltánt telefonon érték el: "a zenekar menedzserétől, Abella Miklóstól úgy tudom, Cipő jobban van. Biztosat azonban csak Zsuzsi vagy ő tud, amikor már beszéltek az orvossal"

Boros Csaba, a Republic basszusgitárosa a zenekar többi tagjával közösen szorít Cipô felépüléséért. "Engem is nagyon megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy csütörtökről péntekre virradóra valamiféle szivritmuszavar lépett fel nála, és azonnal kórházba kellett vinni."

Az énekes jelenleg az intenzív osztályon van, mélyaltatásban. "Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig kell altatni, nyilván azért van erre szükség, hogy pihentebb állapotba kerüljön, mint volt. Szerencsére operálni nem kellett, de néhány koncertet lemondtunk – a tudtán kívül. Azért hangsúlyozom ezt, mert ha nem lenne mélyaltatásban, ő egészen biztosan nem engedte volna, hogy egyetlen fellépés is elmaradjon" – mondta Boros.

A 47 éves Cipőt három és fél évvel ezelőtt már műteni kellett koszorúér-betegsége miatt, azóta egy fémhálóval él a szívében.  • Vennék
  • Hírek