Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Terjeszkedik a pereces magyar gyorsétterem

2013.05.15. 13:52

A masszív oerecekkel és csapolt joghurttal táamdó BITE Bakery café második budapesti üzletét is megnyitotta szerdán. A februárban elindított első étterem debütálását követően a cég az újabb megfelelő adottságokkal rendelkező helyszín kiválasztása után gyorsan, egy hónapos előkészítéssel alakította ki újabb üzletét a budapesti belvárosban, az Astoriánál.

„Az első üzletünk sikere bebizonyította, hogy van kereslet a minőségi, hazai pékáruk iránt, a helyben, friss alapanyagból készülő perecekkel és csigákkal, a frissen csapolt joghurttal és a kávékkal egy új, népszerű kategóriával jelentünk meg a hazai piacon. Nagyon fontos a magas minőség fenntartása, ezért lépésről-lépésre kívánunk haladni, egy-egy új üzletet megnyitásakor körültekintően választjuk ki a helyszínt is, hiszen ebben a szegmensben a lokáción nagyon sok múlik.” – mondta el Pólus András a Bite Bakery café vezetője.

A társaság saját tőkéjéből és az állami Széchenyi Tőkealap pénzét is bevonva indította el első üzletét az év elején és folytatja a hálózat bővítését, a kitűzött terveknek megfelelően. „Az indulás óta már bővítettük is a kínálatunkat, a vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy nagy sikert arattak a magyar ízlésvilágnak megfelelő perecek, és foszlós csigák, ugyanakkor külföldi vendégeink is szép számmal vannak”- emelte ki Pólus András.

A tekercs veri a perecet az új gyorsétteremben
Mártogattak

Nagy előnyt jelent a terjeszkedésben az anyacég, a Thermotechnika vendéglátóipari ismerete, a forgalmazott konyhatechnikai eszközök teljes palettája és az ezekhez biztosított teljes körű szerviz, állítja a cég a közleményében.

Erre alapozva kíván a jövőben is tovább bővülni a társaság, a jó minőségű alapanyagokat előállítani képes magyar élelmiszeri beszállítói bázisra is építve. „Az alapanyagok kapcsán magas minőségi követelményeket fogalmaztunk meg, de úgy látjuk, hogy ez a vásárlók tudatosabb fogyasztásával is összhangban van, hajlandóak költeni a friss és helyben készült élelmiszerekre.”-  mondta el még Pólus András.  • Vennék
  • Hírek