A nokiás dobozos cég kamerázza be a Combinókat

2014.01.13. 13:39

A Synergon – amely leginkább a nokiás dobozos történet révén ismert a magyar közvélemény előtt – közel hatszázmillió forintos megrendelést kapott a fővárostól: leányvállalata többek között a Combinók biztonsági kamerarendszerének kiépítését, valamint a hajó ágazat fejlesztését segíti.

A Synergon Integrator már 2010 októberében szerződött a BKV Futár Projekttel, most ennek a bővítéséről írtak alá két szerződést a BKK-val.

Ennek értelmében a Synergon Integrator összesen 591 millió forint értékben szolgáltat és fejleszt a BKK számára. A két megállapodás részeként a Synergon Integrator idén a Combino villamosok utasterének biztonsági kamerarendszer kiépítését és integrációját, valamint a hajó ágazat a Futár rendszerbe illesztését valósítja meg.

A megállapodások kitérnek a korábban nem szerződött új típusú járművek fedélzeti kijelzőinek telepítésére, a mobil utastájékoztatási rendszer megvalósítására és nem utolsó sorban a már a Futár rendszerbe illesztett, de időközben selejtezés alá vont járművek tájékoztató rendszerének átszerelésére.