Árpád
-2 °C
3 °C

700 milliót kapott a kormány kedvenc médiacége

2014.03.12. 11:42

Az Inter Media Group (IMG) nyerte meg a Miniszterelnökség nettó 700 millió forintos tenderét, amit még tavaly decemberben hirdettek meg a Tenders Electronic Dailyn (TED), írja a Kreatív.

Szintén itt tették közzé a tender eredményéről szóló hirdetményt, amely szerint csak a nyertes ajánlattevő indult a médiafeladatokért.

A kiírásban a szerződés összértékét nettó 700 millió forintban állapították meg, amitől még 90 százalékkal el is térhetnek, vagyis a 2014-es médiavásárlást összesen nettó 1,33 milliárd forintra becsülték. Az eredményhirdetés szerint az IMG-vel kötött szerződés végleges összértéke nettó 700 millió forint.

Az IMG tavaly a a Lounge Designnal közösen nyerte meg a Miniszterelnökség kétrészes média- és kreatívtenderét, amelynek értéke az előbbi esetében nettó 550 millió forint, az utóbbi feladatnál nettó 150 millió forint volt. Idén januárban Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter tájékoztatójából kiderült, hogy a Magyarország jobban teljesít-kampány nettó 624 millió forintba került.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?