Kórházat vesz Kecskeméten az MNB

2014.04.26. 11:55

A Népszava vette észre a Magyar Nemzeti Bank újabb költekezését: a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) honlapján olvasható, hogy a GYEMSZI által a Kecskemét, Izsáki út. 5. alatti ingatlan értékesítésére kiírt pályázat nyertese az MNB. Még itt működik a megyei kórház néhány osztálya. Az új épületet ugyanis, ahová költözniük kellene, bár átadták, de még nem fejezték be. Az ingatlan kikiáltási ára 1,7 milliárd forint volt.

A múlt héten megírtuk, hogy összesen százmilliárdnál is többet költ az MNB Guarneri-hegedűre és Bruegel-festményre, vagy éppen a Design Terminál és a Zeneművészeti Egyetem támogatására, egy 50+40 milliárdos tételről úgy döntöttek, hogy az arról szóló határozatokat nem verték nagy dobra. A cikkből feljelentés lett.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla