Vegyen bálázógépet a Tescótól!

2014.05.22. 11:37

Online árverésen lehet megszerezni a Tesco működésből kivont, használt, de még jó állapotú berendezéseit: remek alkalom ez azok számára, akik pont mostanában akartak bálázógépekbe, irodakonténerekbe vagy informatikai eszközökbe ruházni.

kétfordulós aukción az üzletekből és a logisztikai bázisokról származó eszközökre lehet licitálni. is. Az első forduló május 30-án, a második június 12-én zárul. A két forduló során 250 tételben, csaknem ezer eszköz keresi új gazdáját, a teljes kikiáltási ár 15-20 millió forint között alakul.

Az első aukciós forduló meghatározó termékcsoportja a sütőipari gépeké, berendezéseké. Nyújtógépek, kenyeres és pékáru kínáló kocsik széles választéka található az oldalon. A második, június 12-én záruló fordulóban a nyomtatóké a főszerep, több száz darab vár gazdára. Ebben a szakaszban még pizzasütőket, vendéglátó-ipari berendezéseket, ipari vasalókat és varrógépeket is felkínálnak.

Egyes berendezéseket azért adnak el, mert a hipermarket szigorú szabályzata elavulási időt ír elő, amely után mindenképpen újakra kell cserélni az eszközöket, függetlenül attól, hogy még használható állapotban vannak.

Emellett a Tesco folyamatosan felméri a vásárlói igényeket és azokhoz igazítja működését, így azokat a berendezéseket, amelyek feleslegessé válnak, árverésen értékesítik. A termékek kiárusítása környezetvédelmi szempontból is fontos, hiszen amelyek nem hibásak, akár évekig működhetnek még.