Megveheti a Tesco használt nyomtatóit

2014.06.03. 10:49

Online árverésen lehet megszerezni a magyarországi Tesco használt, de jó állapotú berendezéseit. Az irodákban, logisztikai bázisokon használt gépekre, eszközökre június 12-ig lehet licitálni. Nagy számban kínálnak lézernyomtatókat, multifunkciós berendezéseket, de a 112 tétel között megtalálhatók vendéglátó-ipari berendezések is.

Folytatja használt eszközeinek elárverezését a Tesco. Az áruházlánc működésből kivont eszközeire hagyományosan csak az interneten lehet licitálni, egyszerű regisztráció után. Természetesen személyes megtekintés is lehetséges. Az árverés június 12-én zárul.

Főként lézernyomtatókhoz, multifunkciós berendezésekhez lehet kedvező áron hozzájutni. Ezeken kívül kínálnak pizzasütőket, vendéglátó-ipari berendezéseket, pultokat is. Egyes berendezéseket azért adnak el, mert a hipermarket szigorú szabályzata elavulási időt ír elő, amely után mindenképpen újakra kell cserélni az eszközöket, függetlenül attól, hogy még használható állapotban vannak. Magánszemélyek és vállalkozások is regisztrálhatnak.