Egy másik hírbe hozott NAV-ossal ment nyaralni Vida Ildikó

2014.10.23. 19:04
Csillag Dezsone dr
Fotó: nav.gov.hu

Csillag Dezsőné, a NAV másik a kitiltással kapcsolatba hozott vezetője is ott volt szerdán a Bécs melletti schwechati repülőtéren Vida Ildikó NAV-elnök társaságában, számolt be csütörtökön az RTL Klub híradója.

Mint arról már írtunk, az RTL Klub tegnap  a repülőtéren találta meg Vida Ildikót, a NAV elnökét, akit a kitiltási botrány kirobbanása óta lehetetlen volt elérni. Vida meglátva a kamerát nagyon meglepődött, idegesen válaszolgatott a riporternek, és azt hajtogatta, hogy nem nyilatkozik erről az ügyről, magánúton van, szabadságra indult, amihez senkinek semmi köze.

Később a hvg.hu cikkében Vida mellett két másik NAV-vezető nevét említette, akik a kitiltottak listáján szerepelhetnek: Csillag Dezsőnét, akihez az adóellenőrzések, a jogi szabályozás, a bevallások és a végrehajtás tartozik és Dávida Mariannát, az ellenőrzési főosztály vezetőjét.

Csütörtökön az RTL híreiben már feltűnt Csillag Dezsőné is Vida Ildikó utazótársaként a reptéri felvételen. Csillag Dezsőnét tegnap a híradó munkatársai nem kérdezték, és még az arcát is kitakarták, mivel az érintettsége akkor még nem merült fel. Múlt héten írtunk arról, hogy korrupció miatt kitiltottak több embert az Egyesült Államokból, és állítólag Vida Ildikó lehet az egyik.