Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új cége van a Quaestor kamutulajának

2016.01.07. 12:29

Orgován Béla, a Quaestor rövid ideig bejátszott kamutulajáról az volt a legutóbbi hír, hogy nyár végén sok pénzhez juthatott, ugyanis 17 millióért akart magának részesedést venni egy informatikai cégben. Azért tűnt kamutulajnak, mert be sem járhatott a cégbe, amíg papíron ő vezette a csőd közben. Aztán Szijjártó régi ismerőse, Tarsoly Csaba a szünet után visszavette a céget.

1 o orgovan bela-FORRAS NELKUL blikk allo

Miután Orgován százmilliárdos vállalatvezetői karrierje véget ért, visszament Galgagyörkre, és egy pékségben dolgozott éjszakai műszakban. 

Most viszont megváltozik az élete a jelek szerint, ugyanis év végén alapított még egy céget 3 millió forintos tőkével, vette észre a HVG.  Az Enilontal Kft. egyetlen hivatalos tevékenysége az lesz, hogy épületeket fog építeni, bár egyelőre a tulajdonos-ügyvezető Orgován az egyetlen tagja a cégnek. Tavaly januárban egyébként egy nap alatt két másik hasonló minicéget is alapított. A lap szerint ezzel mód nyílt arra is, hogy ezekbe a cégekbe apportálják a Quaestor-csoport vagyontárgyait.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!