11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Közel 1 milliárdért hirdetett az állam Habony lapjaiban

2016.03.03. 10:25

A Magyar Narancs kiszámolta, mennyi állami szférából érkezett hirdetés landolt a Habony Árpád érdekeltségében álló médiumoknál, vagyis a Lokálnál, lokal.hu-nál és 888.hu-nál  tavaly nyár óta.

A Habony Árpád és Győri Tibor tulajdonában álló Modern Media Grouppal már megkötött és a hetilapnak megküldött  megbízások összege is meg haladta a félmilliárd forintot.  Ebben a kategóriában kimagasló hirdető volt a Szerencsejáték Zrt., amely több mint bruttó 300 millióért vásárolt felületet a Habony-médiában.

  Számos hirdetés jelent meg ugyanakkor, amelynek gazdája (pl. az Emmi) nem közölte végül azt az összeget, amelyet megjelenésre költött: ennek a kategóriának az összesítése csaknem 333 millió forintra jött ki.

Ezenkívül volt még egy sajátos józsefvárosi szerződés, illetve egy olyan kategória is, amelyben – a hirdetők elzárkózása miatt – nem lehet pontos adatot még csak becsülni sem arról, hogy pontosan mennyi közpénzhez jutott – közvetítőkön keresztül – Habony Árpád cége. Összességében azonban a lap úgy számol, az összes állami szférából érkező hirdetés akár az egymilliárd forintot is elérheti.  • Hírek
  • Bankszámla