Erik, Alexandra
9 °C
18 °C

Csetényi Csaba 400 millióért reklámozhatja a Liget-projektet

2016.04.14. 14:07

A Városliget Zrt. március 25-én írt alá egy nettó 390 millió forintos keretszerződést Csetényi Csaba Pasa parki lakos két cégével, a Network 360 és az Affiliate Network Kft.-vel, szúrta ki az Átlátszó.

A Liget Budapest Projekt által 2015. december 21-én közzétett képen a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum látványterve látható.
A Liget Budapest Projekt által 2015. december 21-én közzétett képen a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum látványterve látható.

Rogán Antal egyik legsikeresebb szomszédja legutóbb februárban került reflektorfénybe, amikor egy 400 milliós, a Miniszterelnökség által kiírt kommunikációs tendert nyert meg. Csetényi érdekeltségei összesen 5,1 milliárd forint állami megbízást kaptak 2010 óta.

A sokak nemtetszését kiváltó Liget projekt kommunikációját Csetényi a Network 360 Reklámügynökség Kft. és az Affiliate Network Kft. nevű cégein keresztül fogja ellátni egy éven keresztül. A Városliget Zrt. március végén kötött velük egy nettó 390 millió forint értékű keretszerződést, amely további egy évvel és nettó 155 millióval meghosszabbítható. A közbeszerzést a Városliget Zrt. a Rogán által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda tavaly megkötött, nettó 25 milliárd Ft értékű keretszerződésére hivatkozva írta ki. Hirdetmény nélküli eljárásról lehet szó, mert nemhogy az eredmény, még az ajánlattételi felhívás sem található meg a Közbeszerzési Értesítőben.

Az viszont szerepel a megállapodásban, hogy a tenderre a Csetényi két cége által alkotott Egyesült Reklám Konzorcium nyújtotta be a legalacsonyabb összegű érvényes ajánlatot, így velük kötött szerződést a Városliget Zrt., melynek vezérigazgatója Mozsár István, igazgatóságának elnöke pedig Baán László. A reklámkampány hamarosan indul, és egy évig biztosan el fog tartani.