Ivó, Milán
EUR 384,52 Ft
USD 362,92 Ft
5 °C
26 °C

Vasárnap este nem lehet mobillal parkolni és matricát venni

2016.08.25. 12:34

Üzemszünet lesz augusztus 28-án 20 órától 22 óra 30 percig a nemzeti mobilfizetési rendszerben - írja az MTI. Ebben az időszakban nem fog működni az országosan egységes mobilparkolás, illetve nem lehet megvásárolni a rendszeren keresztül az autópálya használatához szükséges e-matricát és a HU-GO viszonylati jegyet.

Nemzeti Mobilfizetési Zrt. arra kéri a felhasználókat, hogy a tervezett karbantartás miatti üzemszünet ideje alatt a parkoló-automatáknál fizessenek (azon kevés helyen, ahol egyáltalán fizetni kell ebben az idősávban), illetve az autópályamatricát és a HU-GO viszonylati jegyet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-nél, vagy annak viszonteladó partnereinél, például a benzinkutaknál vásárolják meg.

A cég közölte azt is, hogy a mobilfizetési rendszer üzemszünete nem indok a parkolás, az autópályamatrica, vagy a HU-GO viszonylati jegy megvásárlásának elmulasztására, ezek hiányát ugyanúgy büntetik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás